Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Siri

Publicerad 2010-08-21 17:16:26 i Allmänt,


Siri hälsar och tackar för alla fina ord och uppmuntrande kommentarer som kommit sedan jag berättade att hon skurit sig i ögat. Hon vill inte posera just nu, men en gammal bild med båda ögonen friska kan ni ju få se. Sen är den som vanligt oskarp för hon sitter sällan still när man ska fotografera henne. För er som är intresserade kan jag berätta att hon fortfarande är svullen och vill knipa ihop ögat men att hon leker och äter och verkar må bra i övrigt. Nästa vecka har vi nästa återbesök hos veterinären. Tills hon är helt bra kommer jag nog vara lite off men nu vet ni ju vad som händer alla fall. Och det finns massor av arkivnaglar, det är mer sminkinlägg som saknas. Eller det finns ju några, men inte så att bloggen kommer hålla sig flytande på dem. Målet är ju annars att ni ska få smink och naglar varje dag men nu blir det kanske inte så. Vi får se. Naglar blir det alla fall definitivt och det är nog fler nagellacksgalna än sminkgalna som läser nu för tiden. ;D

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela