Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Spin me Round

Publicerad 2010-08-05 23:20:07 i Naglar - holografiska lack,


Dags för arkivbilder till mitt lilla midnattsinlägg. Och jag fortsätter att ge er midnattsinlägg med holografiska lack ibeige. Jag förstår om ni gäspar lite när ni ser de här bilderna. De gör definitivt inte lacket rättvisa alla fall, inte om man skulle jämföra med hur det ser ut en solig dag. Tyvärr valde jag fel tillfälle att bära det på, jag lackar ju ofta på kvällen/natten och fotar dagen därpå och hade nog förväntat mig sol till fototillfället men fick inte det. I mulet väder är det här lacket bara ett beige med lite silverlikt skimmer.


Lite av dess storhet skymar fram i de få solstrimmor som bjöds. Alla lacken ur Kaleidoscope-kollektionen har jättefin holografisk effekt med regnbågar som slår ut och jättegnister. Även Spin me Round. Sen är det kankse inte den allra roligaste av färgerna som kom då och jag har ju en smärre svärm av hololack i beige av någon anledning. Varför har jag det? Jag menar begie? Mycket mystiskt, men kanske beror det på att OPI DS Design var en av de första favoriterna från hologenren.  Hur som helst, tre lager snabbtorkande lack är det på de här bilderna, ett lager Seche Vite som topplack. Inga bekymmer med appliceringen bara med ljuset.

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-08-06 08:56:43

Det här var också fint och vilsamt för ögonen att titta på. Det kan de behöva ibland. :-)

Postat av: Aila
Publicerad 2010-08-06 10:14:55

Oj, när jag såg bilden kom jag på att jag också har

"Spin me Round" som jag inte har testat än...;)!

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2010-08-06 10:27:03

Jag är inte mycket för hololack men precis som du gillar jag dock de beige och jag tyckte att detta var jättefint!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-06 16:31:03

Nailtastic! Ja, och det är inte FÖR vilsamt i och med att det är holografiskt som bara sjutton!



Aila! Du ser! fram med det på en gång!



Makeupoholic! Ja, många av de beiga är väldigt fina.

Postat av: PolishPig
Publicerad 2010-08-07 16:39:19

Beige hololack är underbara! Mitt favoritlack alla kategorier är just DS Design. Det är det lack jag burit flest gånger (dvs 4, kanske har jag för många lack..? Näh!)

Jag har till och med en back-up av det om min första flaska någonsin tar slut (runt år 2065, om jag håller den här takten.. ;-D )


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela