Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Ruby

Publicerad 2009-11-28 10:38:51 i Naglar i rött,


Nubar släppte i höstas en kollektion med lack som ska efterlikna ädelstenar och ädla metaller. Royal Gems heter den kollektionen. Det här är det röda lacket, Ruby, ur den kollektionen.

Två lager lack och ett lager överlack ser ni på bilderna som tagits i dagsljus utomhus. Det är ett mellanrött lack med lite jelly-känsla och små glitterkorn i. Det kan sägas vara Nubars version av Ruby Pumps från China Glaze.

Lite känsla av jordgubbssylt, eller vad säger ni? Jag gillar det! Det är en ganska bjärt och klar färg som inte känns vampig eller ens sofistikerad utan ungdomlig och poppigt glad. Glitterkornen får färgen att spraka i solljus, något jag inte kunde uppbåda på fototillfället. Även inomhus i gult lampljus ser man hur det glimmar inne i lacket.

Det här är ett väldigt trevligt lack, tycker jag. Kanske inte unikt egentligen, men sött och lite somrigt i sin framtoning. Som smultron på ett strå känns fingertopparna dekorerade med detta. Förtjusande, eller vad säger ni?

Kommentarer

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-11-28 15:32:19

Jag gillar det. Härlig färg som piggar upp i vintermörkret.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-11-28 18:54:30

Och så är det ju faktsikt rubinfärgat, eller hur? Fast jag tycker att de kunde ha gjort en lite juligare röd med tanke på årstiden...

Postat av: Sanna
Publicerad 2009-11-29 12:21:13

ser jättefint ut:)

Postat av: Anonym
Publicerad 2009-11-29 14:36:44

Fint!

jag som inte är så hajj på smink etc. måste bara fråga vad Eotd och Notd står för.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-11-30 18:11:07

Sminkjante! Visst är den pigg!Emma! Ja, rubin är ordet!Sanna! Det är jättefint!Anonym! Eotd=eye of the day, Notd=nails of the day


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela