Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Viva la Divas vita jullack

Publicerad 2009-03-03 19:00:40 i Naglar i vitt, nude, beige,

Apropå White-Kwik-Silvr som ´jag inte gillade (ville ha gnistervitt glassfleck-lack som täcker inte smutsgult äckellack i fem lager) så tänkte jag visa ett vitt gnisterlack jag gillar. Det är lika skirt som White-Kwik-Silvr, men det är så mycket "renare" i färgen och gnistrigare. Sen är det ju inte glass fleck utan glitter, men ändå. Självklart är det ur arkivet, december 08, men bättre sent än aldrig!

Många har frågat om det vita lacket från Viva la Divas julkollektion som jag ju gillade så mycket. jag har faktiskt inte haft det ensamt förut, bara som layering lack, och det passar bäst för det ändamålet också då det är skirt.
Här ser ni det med tre hela lager och ändå lyser min nagel igenom. Men det är underbart snöflingefint gnister i den!
Jag gillar verkligen detta lack och ovanpå ett blått, rosa, svart eller grått är det ljuvligt. Jag har även haft det över beige med bra resultat. Så, skynda att fynda denna lilla snökristall!

Kommentarer

Postat av: Pixelpig
Publicerad 2009-03-03 19:29:18

Jag kan bara hålla med, jag har köpt ett extra som back-up eftersom det är så små flaskor.Prova över Oh So Glam, det blir supergnistrigt, som skarsnö i sol :-)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-03-03 20:06:11

Mmm, fint men skirt. det är ändå så att vissa gör sig bäst som topping, men vad gör det när de ser ut som ett strålande snötäcke då?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-03 20:55:15

Pixelpig! Ja, det är en vacker liten sak! Perfekt som topping på annat. Oh so Glam äger jag dessvärre inte.



Emma! Precis min mening!

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-03-03 21:22:21

Jag kikade på detta idag men jag kunde verkligen inte köpa det. Men tusan så snyggt det är! Jag kom hem med två flakelack från Depend i stället. ;D

Postat av: Suss
Publicerad 2009-03-03 21:44:30

Emma: Spanx! Ja rött är hett, hade det inte varit för att jag jobbar på en bingo och inte vill skrämma ihjäl mina små kunder hade jag nog färgat det KNALLrött ^^

tror att du skulle vara fin i lite färg :)





Sminkis, vackert! jag är så avis på din samling.. fast det har jag nog nämnt förut ^^

Postat av: Minimänniskan
Publicerad 2009-03-03 22:36:36

Nej, White-Kwik-Silvr är nog en av mina absolut största besvikelser! Michelle på ALU påstår att hon får det helt opakt i 3 lager. Ehhh, say what?! Jag har fem eller sex lager på mig och har fortfarande en väldigt tydlig VNL. De måste ha gjort om formulan på det, men det är himla trist =(

Postat av: creme-idiot
Publicerad 2009-03-04 00:38:16

Vad var det nu VNL betydde? Och vilket nummer har detta vackra lack?! Jag måste så klart ha! Har du förresten provat med detta över det förhatliga W-K-S?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-04 06:09:12

Alex! Det låter som att du ändå fyndade!



Suss! Jag är osäker på om Emma ser dina svar till henne då hon oftast (tror jag) inte kollar alla kommentarer på bloggen utan mest sina egna inläggs.



Minimänniskan! Ja, jag fattar inte heller hur hon burit sig åt med det? I och för sig har hon korta naglar, men ändå.. Formulaförändring verkar vara enda förklaringen.



Creme-idiot! Visible Nail Line. Och nej, det skipar jag nog. Att lägga ett lager av vitt, skirt, glitterlack över ett vitt, skirt, gliterlack känns onödigt. Blir nog samma resultat.

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-03-04 07:55:30

Jag har fortfarande i använt mitt. Det ser underbart fint ut.

Postat av: creme-idiot
Publicerad 2009-03-04 13:35:38

Hde detta VlD-lack ett nummer? Tänkte se om det finns kvar... Angående att lägga detta över W-K-S: jag tänkte att de kanske hade lite olikheter som tillsammans blev en toppenmanikyr. Svårt att se hur de är i verkligheten, det ser ju du bättre. Vet själv hur tråkigt det är när man beställt lack som är helt omöjliga...! Man blir så besviken!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-04 17:03:01

Sminkjante! Det är faktiskt väldigt sött!



C-I! Jag vet inte om det har något nummer. Det var ju VlD:s LE för julen. Minilack i en sex-färgers kollektion. De ingår inte i ordinarie sortimentet.

Postat av: Pixelpig
Publicerad 2009-03-04 17:58:32

Creme-idiot: lacket har nummer 8. De började numrera minilacken när höstkollektionen kom och har fortsatt med vinterkollektionen, alla dessa är i mini-flaskor.

Sminkan: Oj, ett lack du inte äger? Det trodde jag inte fanns ;-)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela