Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Orange 1-5

Publicerad 2009-03-15 20:00:54 i ,

Här kommer en sammanfattning av de fem apelsinerna som jag burit de senaste fem dagarna, och en bonus. Kanske blir fiskar nästa vecka, kanske inte, vi får se. Men något blir det alla fall.... Nu ska jag se på House och klappa katterna.

Onsdagens var enkel men ganska fin. En mjuk pumpaorange med lite brunsotat längs fransarna. Trevlig, tyckte jag.

Torsdagens var mer avancerad med eyeliner och globlinje i svart, men inte snyggare. Tvärtom faktiskt. Men den var orange och därför dög den.

Den här gillade jag som fan! En mild orangerosa med slöjor i brunt och svart! Orange 3 är min favorit!

Sen blev det helg och ett par metalliska läppar. Vete sjutton om det egentligen ens borde visats upp. Ser osunt ut. Usch... Men det är väl matchat med den inte så lyckade ögonmakeupen...

Samma pigment alltså, men här dessutom med otäck bronsärgad mascara. Hahaha, lördagen var lite misslyckad...

Söndagen blev inte bättre, snarare tvärtom, men så kan det vara ibland. Slut på det apelsinfärgade alltså. Men det var rätt kul! Orange är underskattat! Här kommer bonusen:

Den här kom lite innan själva temat, på söndagen förra veckan, men den är orange och ligger så nära i tid att den får ett hedersomnämnande... ;D

Kommentarer

Postat av: Anonym
Publicerad 2009-03-15 22:16:49

Ja orange är nog lite underskattat. Det kan vara jäkligt häftigt... tycker att du har lyckats bra med orange. gillar också orange 3, men även orange 1 och 5:) Haha, nu har jag sagt hälften, men då har du ju lyckats bra iaf:)

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-03-15 22:18:25

Hmm, jag tappade min identitet ovan, skumt...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-03-16 06:06:43

Emma! Ja, det är bra om flera vaar okej. Då behöver jag inte skämmas.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela