Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture Dark Knight

Publicerad 2009-06-14 08:46:52 i Naglar i svart, grått, silver,


Efter att först ha haft Custom Kicks i knallturkos och sedan Style Wars i lysorange kändes det som att jag behövde en mer subtil färg på naglarna. Vilken tur då att mina nya BB Couturelack hade kommit i brevlådan! Jag valde att börja med svarta skimmerlacket Dark Knight, och det var väl ett riktigt bra val, eller vad säger ni?

Bry er inte om att mina nagelband ser ut som skrutt. Den långa perioden med feber fick ödesdigra konsekvenser på min hud överlag. Hur som helst, Dark Knight är ett smidigt och fint lack som torkar fort. Det flyter ut bra på nageln och det räcker med ett flödigt lager eller två tunna. Här har jag använt Poshe som överlack.

Jag måste säga att jag är förtjust i BB Couture, inte bara för färgerna utan även för namnen på lacken. Jag som är en stor älskare av seriehjältar, och skurkar, kan inte låta bli att fnissa lite för mig själv när jag bär lack som detta, Green Goblin, Poison Ivy eller varför inte disneykaraktären Maleficent (Magenta). Namnen gör dem helt enkelt oemotståndliga!
Färgerna är så klart också ett tungt vägande skäl att skaffa en hel hög av BB Couturelacken. Det här är dock inte så unikt. Det finns ett liknande hos Depend och självklart en massa andra märken också. Men, jag gillar nagellack och har inget emot att skaffa några som är löjligt lika. ;D

Kommentarer

Postat av: CC
Publicerad 2009-06-14 12:29:31

Mycket snyggt! Nästan så man blir sugen på ett svart lack ;) har inte haft det på evigheter

Postat av: adrasteiah
Publicerad 2009-06-14 12:33:23

Riktigt snyggt! Svart skimmerlack går alltid hem!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-06-14 14:32:26

CC! Ja, svart är så fint!Adrasteiah! Jo, visst är det fint med svart!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela