Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Seduce me

Publicerad 2009-02-04 19:29:14 i NailArt,


Dagens naglar. Offrade min ljuva Irene, inte för att hon var sliten men jag måste ju hinna använda mina alla lack. Valde ett ceriserött från China Glaze, Seduce me, och gav det små diskreta glittertippar med Viva la Diva.

Seduce me är superpigmenterat och härligt. Här är det ett lager av lacket och det är helt opakt. Tipparna gjorde jag med bara en tunn strykning över nageltippen och IRL ser man bara att det skimrar om tipparna. Lacket, alltså Seduce me, är mycket mer ceriserött med lila ton på riktigt än vad bilderna visar. En betydligt kallare färg. Mer 80-tal och mer djup. Det lila glittret är både lila och ceriserosa och smälter in perfekt i lackets basfärg men ger sig tillkänna genom att just glittra. Inte illa va? ;D

Nej, bilderna är verkligen inte rättvisande. Glittret ser ojämnt ut, vilket det säkert är men som sagt, det syns inte på riktigt. Det är syns att Seduce me ser så rött ut också. Fasen, jag brukar lyckas ganska bra med färgåtergivningen... Nå, det är ett underbart lack i alla fall. Jag rekomenderar det varmt! På min gamla notd som är tagen i dagsljus så ser det också rödare ut... Kanske är jag som ser fel nu? Men nog fasen är det kallt ceriserött? Jo... Det ÄR det. Jag lovar! Oavsett är det ett lyckat byte med Chaosophia på One Inch Nails. En av mina favoritbloggar!

Och lite dagsljusbilder!

Kommentarer

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-02-04 20:00:27

Fint med glittret på topparna tycker jag! Synd att färgen inte kommer fram på bilderna. =/

Postat av: Tanten
Publicerad 2009-02-04 20:12:26

Jo, nog kan du förföra med nagelbilder. På bibban hittade jag en ny bok om nagelvård. När och om mina naglar blir ok vill jag försöka få tag på snygga originella lack som du visar Sminkan.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-04 20:38:49

Alexlyndra! JA, det är trist...



Tanten! Ja, det låter som en bra plan! Då har man något att se fram emot också! En bra nagelstärkare, en handkräm och halva slaget är vunnet! :D

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-02-04 22:11:24

Vackert! och snyggt med glittertipparna! Hmm, vette sjutton om inte jag ska göra ngt liknande. Glittertippar borde ju vara med förlåtande att frihanda än vanliga tippar, iaf om glittret inte är så tätt?

Postat av: Marina
Publicerad 2009-02-04 23:46:52

Ohh men visst är den kall, och suuuperläcker röd färg! Helt i min smak när det gäller röda. Glittret ser jättefint ut!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-05 06:17:42

Emma! Ja, sådant här glitter är rätt bra för de blir bara som en liten slöja. fst det ser inte ut så på bilden...



Marina! Ja, färgen är ljuvlig!!

Postat av: inthemake
Publicerad 2009-02-06 08:20:31

ohh det här lacket var ju hur snyggt som helst!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-06 20:15:26

ItM! Ja, tycker jag med!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela