Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Rosy Mistletoe-sies

Publicerad 2009-02-12 22:30:55 i Emmas NOTD i rosa, lila och rött,

Ikväll har jag tråkigt, så därför kommer här en NOTD som jag egentligen bar för flera veckor sedan. Rosy Mistletoe-sies var andra lacket ut att testas efter Glamour game. Om Glamour Game inte riktigt levde upp till mina förväntningar så älskar jag Rosy desto mer. Röda skimmerlack är något jag verkligen älskar, och OPI är väldigt bra på den här typen av lack. Rosy Mistletoe-sies är inget undantag. En vacker kallt röd nyans med ett lätt rosa inslag, men nej, lacket är inte som namnet antyder rosa, det är rött, med en rosa ton. Mycket vackert faktiskt och antagligen det lack jag har gillat mest från OPI under hösten och vintern hittills, möjligtvis undantagen Bastille My Heart som också är en skönhet, även den ett rött, eller Burgandyrött, med skimmer.


Vad ni ser på bilderna är två lager av Rosy Mistletoe-sies ovanpå två lager av Orly Bonder och toppat med ett lager Redi Top Coat. Dessutom så har jag pysslat dit några nagelstickers på det i form av små blommor, mycket fint tycker jag att det blev! Så fint att jag bar det i 8 eller 9 dagar, inte illa va? Till saken hör att hållbarheten var alldeles underbar. En riktig fullpoängare från OPI.


// Emma

Kommentarer

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-12 22:34:54

Ah! Äntligen! Som man har väntat på att få se denna skönhet! Väldigt söt och fin färg. Jag förstår att du gillar henne!

Postat av: adrasteiah
Publicerad 2009-02-12 23:51:33

Åh va fint! Vilket skimmer! Vilken glans!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-02-13 06:42:11

Riktigt fint. Jag förstår att du bar det länge.

Postat av: Marina
Publicerad 2009-02-13 09:27:30

Åhh vilken fin färg, och jättesött med blommorna! Huuur bär du dig åt för att få lacket att sitta i så många dar?? Själv måste jag byta varannan dag, längre än så sitter det inte på mig hur jag än bär mig åt. Möjligen tre dar om jag anstränger mig, har tur med lacket och står ut med att det börjar bli lite skavt i tipparna. Suck! Då brukar jag ändå (tycker jag ;-) ) vara noga med underarbete osv.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-02-13 11:41:39

Sminkan: Ja men du vet att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge;) Och ja jag gillar henne, otroligt mycket, en riktig snygging tycker jag!



Adrasteiah: Ja det är ett suveränt lack!



Sminkjante: Ja jag tröttnade verkligen aldrig på det:) Tror inte ens att jag hade tröttnat när jag tog bort det...



Marina: Ja visst är det! jag tyckte att det var så fint så att jag tvingade alla att kolla på det:) Jaa du Marina, knepig fråga. Jag kör ju med underlack såklart, Orly Bonder funkar fint för mig, även om det är både hatat och älskat av många. Sen har jag alltid överlack, och det gör väl en del, men det som jag upplever som allra viktigast är hur man hanterar sina naglar. Jag har ganska nyligen börjat använda diskhandskar t ex, och det gör gigantisk skillnad! Innan dess var jag som du, fast latare, jag brukade laga lite där det blivit stött eller flagat, och sen måla över med överlack. Sen brukar jag nån gång under en manikyr fylla på med överlack, dels för att få det att se blankt ut, men även för att öka hållbarheten. Är det ngt som kan vara till hjälp tror du?



Sen kan jag ju tillägga att Rosy höll extremt bra, jag brukar ha mina lack i 6-7 dagar, men Rosy flagade liksom aldrig...

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-02-13 13:32:38

Hjälp så snygg röd! Jag gillar dekorerna!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-02-14 12:50:37

Alexlyndra: ja visst är det vackert! jag gillar med dekorerna, de är fina, men jag kör ju med klistermärken:) Hade inga problem med att de släppte dock...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela