Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Lumene Blueberry Volyme

Publicerad 2009-02-02 16:59:46 i ,


Jag vill verkligen gilla Lumene Blueberry Volyme. Jag är finskättad och jag har alltid valt finska varumärken om det finns som alternativ. Mina frottéhanddukar är finska, mina kaffekoppar likaså. Min mobiltelefon självklart också. Ja, till och med brödet eller chokladen jag äter väljer jag gärna finskt, men mascara? Nja... Den var kanske inte riktigt vad jag hade hoppats. Ändå vill jag flika in att Lumene har mycket bra i sitt sortiment. Jag gillar speciellt läppstiften.

Mascaraborsten ser bra ut, tycker jag. Här kan ni se en serie bilder med borsten, mina fransar utan mascara och mina fransar med Lumene i ett lager. Ett blött och kletigt lager... Okej, jag har inte mycket fransar till att börja med, men om de ska definieras med svärta så vill jag gärna att de även byggs upp lite och kanske inte kaddar ihop till fem klibbiga spindelben...

Detta var första gången jag använde Lumenes Blueberry Volyme. Vissa mascaror tenderar att vara för blöta i början och ger mer stuns och volym åt fransarna varefter de åldas. De brukar sluta som torra smulmonster dock, men har en sorts höjdpunkt någonstans i sin andra månad. Kanske är Blueberry Volyme en sådan mascara? Jag ska låta den här recensionen vila i arkivet ett tag så får vi se om det händer något när den blir mer använd. Om ni förvånat konstaterar att jag använt denna mascara i massor av eotd innan recensionen kommer så vet ni vad det beror på...
Kan ju säga att den ser bättre ut i profil. Och den är galet svart! Perfekt! Nästan  blåsvart faktiskt!

Färgen är alltså ett plus men i övrigt... Nja, Lumene Blueberry Volyme kommer jag inte köpa igen.

Nu har jag testat den i två månader. Den blir inte bättre. Den är slaskig och blöt och tynger fransarna, det blir lätt klumpigt och klibbigt och det är svårt att måla från roten då mascaran då lätt "rinner in" i ögat och det är obhagligt. Den är alldeles för lös, helt enkelt. Det här är inte en mascara jag ska köpa igen, ens för 89 kronor.

Kommentarer

Postat av: Isabelle
Publicerad 2009-02-02 17:25:20

Jag har demat dom där mascarorna. Jag avskyr den Lila men den Blå använder jag dagligen! :D den tycker jag verkligen om, testa om du inte testat den! :)

Postat av: Ika
Publicerad 2009-02-02 17:42:12

Ojdå, jag har aldrig märkt att min mascara skulle rinna in i ögat! Gillar stenhårt min Blueberry Volume mascara. Kan förstås kanske bero på min finska envishet samt att jag inte testat nån lyxigare mascara.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-02 18:49:54

Isabelle! Okej! Bra att veta!



Ika! Din kankse inte är så blöt som min? Jag kör inte några dyra mascaror annars. Älskar Maybellines Define-a-lash Volyme för samma pris.

Den här mascaran är kladdig. Om jag snärtar med borsten tror jag det skulle flyga av mascarasmet, liksom. Riktigt smetig.

Postat av: Rocketqueen
Publicerad 2009-02-03 07:50:22

Nej ,jag håller med, inte bra!

Postat av: Marina
Publicerad 2009-02-03 09:04:45

Oj vad konstigt det kan vara... jag tycker den där är superbra, verkligen en positiv överaskning! Jag fick min mascara i en goodiebag och var på väg att såga utan att ens prova, jag brukar inte vara nöjd med mascaror. Döm om min förvåning när jag upptäckte att den är superbra på mig, i klass med Maybellines The Colossal som också var en lika positiv överaskning. Men... smaken är som baken ;-) !

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-02-03 17:58:47

RQ! Vi kanske fick likadana måndagsex...



Marina! Måste vara något fel på min i så fall, för det här kan ingen gilla... :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela