Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Manikyr med Nubar Raspberry Truffle

Publicerad 2009-12-18 15:39:18 i Naglar i brunt,greige,beige,


Dagens manikyr är med Raspberry Truffle från Nubar.Jag swatchade ju igår och bestämde då att detta var lacket för helgen. Det är himla fint faktiskt. Lite som en blingigare version av Midnight in Moscow.

Dagsljusbilder här ovan. Urful nailart, jag vet det. Allt geggade ihop, men det är ju inte det ni ska titta på här utan lacket. Djupt kaffefärgat med vinröda och guldiga skimmerkorn. Nedan ser ni det dels i dagsljus i fönstret, första och sista bilden på nedre raden, dels under lysrör.

Kommentarer

Postat av: CC
Publicerad 2009-12-18 21:11:32

Jag tycker det var fint o juligt :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-12-18 21:19:39

CC! Jag tycker inte om nailarten men annars blev det en bra manikyr!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela