Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Guldgrön

Publicerad 2009-12-26 09:42:10 i Eotd i grönt, Sminkans EotD,


Till jul är det väl lämpligt att plocka fram guldet, eller vad säger ni? Här är det en gyllene och milt grön sminkning som jag i alla fall är riktigt nöjd med.
Basen är e.l.f Mineral Eyeshadow Primer, en riktigt trevlig ögonskuggebas, och ovanpå den två ögonskuggor, också från e.l.f, Earthy i grönt och Golden i guld.

Earthy lades över hela ögonlocket och en bit över globlinjen. Golden fick därefter fritt spelrum på hela brynbenet. Under ögat lade jag IsaDoras guldpenna och så hade jag svart inliner runt hela ögat. Mörkbrun geleyeliner längs övre fransraden och ovanpå den lite guldglittereyeliner för att få det extra festligt. Mascara och brynskugga. Väldigt enkelt men väldigt trevligt också, tycker jag. Mjuka och harmoniska färger som passar mina ögon.


Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-12-26 10:55:15

Det blev väldigt fint tycker jag. Kul att vi fick se lite grönt och guld på bloggen också:) Elf verkar ju inte så tokiga dessutom ...

Postat av: Josephine (Makeuponista)
Publicerad 2009-12-26 12:58:20

Vilken härlig kombo, och skuggorna verkar bra. Passar perfekt till dina snygga ögon också =)

Postat av: kerstin
Publicerad 2009-12-26 13:09:47

Ja, det var verkligen snyggt o harmoniskt! Fint med vintrigt grönt och guld tillsammans!

Postat av: Sanna
Publicerad 2009-12-26 14:12:32

Jag håller med! Riktigt fin makeup på dej

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-12-26 22:14:56

Emma! Grönt och guld måste ju få vara med lite i juletid. Men du var ju enastående i din röd-gröna! Elf-skuggorna är okej men inte så där helt breathtaking, men jag gillar skimret i dem. Den i guld kan nog bli vinnaren i gänget.Josephine! Ja, skuggorna är bra. Inte de allra bästa jag testat men helt klart godkända. Den guldiga var riktigt trevlig. Primern är min favorit so far!Kerstin! Ja, grönt och guld är verkligen en trevlig kombination!Sanna! Visst blev mina ögon fint blå!

Postat av: haboubaa
Publicerad 2009-12-28 16:39:00

snyggt som alltid :)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela