Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Earth (+ Conserve)

Publicerad 2009-08-12 11:00:26 i Naglar i grönt,


Äsch, ni får helt enkelt lära er att scrolla. Jag petar ut den sista av mina inlägg om Nubarlacken i Going Green. Nubar Earth och Nubar Conserve är mycket lika varandra, därför bestämde jag att ge er bilder på Earth med en nagel lackad med Conserve. Ringfingernageln är det som är i något ljusare och grönare Conserve, så ni kan se att de faktiskt skiljer, men inte så mycket.

Går man riktigt, riktigt nära så kan man se att Earth är mer blå, mörkare och har ett tätare skimmer. På lite håll syns dock inte skillnaden lika tydligt. Jag tycker Earth är den vackrare av de båda och har även en tanke om att Conserve nog påminner en del om Nfu Oh 122 men kanske att den är något ljusare? Orkar inte swatcha just nu, men ni hittar bilder på Nfu Oh 122 i bloggen.

Både Earth och Conserve är lättlackade och täcker i princip efter ett lager men här har jag två. Inget överlack på bilderna då det är snabbswatchat och ingen "riktig" manikyr. Lacket är flödigt och fint och flyter ut bra på nageln. Kladdet kan inte skyllas på lacken utan bara på mig som hade lite begränsat med tid när jag tog mig igenom lacken.

Ni ser hur underbara de ser ut! Jag kommer älska Earth, hängivet! Precis min favoritgrön! Mörk, juvelskimrande med aningens blått i sig! Conserve är också ljuvlig! Jag kommer använda den med en hel del. Speciellt med tanke på hur lätthanterliga de faktiskt är också. Som sagt, kladdet är helt och hållet på grund av mig...

Hela den gröna kollektionen finns att köpa hos www.nailshop.se  samt kommer som medlemslack hos Nail Mail i november och jag rekomenderar dem varmt! Jag har ju swatchat igenom dem alla och jag älskar vartenda ett! Det här är kollektionen vi grönälskande nagellacksflickor väntat på!
Övriga inlägg om dessa lack hittar ni här:
Forest
Greener
Reclaim
Wildlife

Conserve
Vill ni se andra bloggare skriva om och visa bilder på kollektionen? Både Kajalpennan och Ikas sminkblogg har bra bilder och recensioner på lacken, så klicka er in hos dem och kolla vad de skriver!

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-08-12 11:40:53

Earth är vacker, men Conserve är vackrare. Faktum är att när jag först såg bilderna så tänkte jag att jag kan avstå från Earth. jag tänker köpa den, men det är definitivt inte ett av dragplåstren i kollektionen för mig. Conserve tycker jag dock är riktigt fin. Du kan älska Earth så kan jag älska Conserve:D

Postat av: Linda
Publicerad 2009-08-12 12:56:31

Blir extremt sugen på en massa nya lack när man ser dina bilder :P Särskilt dessa gröna ljuvligheter...

Postat av: Sara Gustafsson
Publicerad 2009-08-12 14:51:44

Hej!



Dom finns att köpa hos Nails, Body & Beauty nu..



Länk: http://nailsbodybeauty.se/produkter/nubar/nagellack/going_green/



Kramar Sara

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-08-12 20:27:17

Emma! Jag visste det!:D



Linda! Ja, det är bara att klicka hem dem! Allihop!



Sara! Se där! Ett till ställe att köpa dem på!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-08-12 21:09:59

Fina båda två. Jag har ny målade tassar och har reclaim. Älskar det. Tack för att du visade så jag kunde övertyga mig själv om att jag behövde det.

Postat av: marinamake
Publicerad 2009-08-12 21:20:26

Har inte kommenterat så mycket den senaste tiden, men jag har läst alla dina inlägg och jag måste säga att jag gillar alla de gröna lacken supermycket, det är verkligen fina! Har precis fått Recycle från RBL så jag är nyfiken att testa den... Kommer defenitivt att beställa från nailmail framöver! Min lacksamling bara växer och växer (och snart är det ingen som klagar att jag tar upp en hel hylla med bara nagellack ;-)! )

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-08-12 22:46:10

Sminkjante! Haha, så lite så! Bra om man kan vara till "hjälp"!



Marina! Nej, det är ju något bra som kommer ur eländet då... ;)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela