Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Depend nr 104

Publicerad 2009-04-20 17:42:55 i Naglar i svart, grått, silver,

Ur arkivet kommer här ett nagellacksinlägg!

Depend 104 är ett gråsvart lack med silverglitter i. Verkligen inte speciellt upphetsande. Tråkigt till och med. Vet inte varför jag köpte det. Misa Wishing on a Star eller OPI Baby it's Coal Outside är hundra gånger vackrare. Det här ser matt och platt ut i jämförelse.

Två lager, ganska trist färg som saknar större djup. Kanske något för den som inte redan har tio eller fler av samma typ, men i min samling, nej... inte ett lack jag behöver eller vill ha. Tyvärr. Men ni kan ju få se hur det ser ut i alla fall, innan det blir bortskänkt till någon annan som har bättre nytta av det. Ovan i dagsljus, nedan i lampljus.

Kommentarer

Postat av: CC
Publicerad 2009-04-20 21:59:48

Jag tycker det var riktigt snyggt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-04-21 06:09:35

CC! Ja, det är inget fel. Men rätt likt en massa andra.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela