Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Veckans bloggtema: Höstkollektionerna

Publicerad 2008-09-14 17:11:25 i Veckans bloggtema,

Sublim vill veta vad, om något, som vi nätverkare på PRET-ty tänker köpa ur höstens alla kollektioner.

Ja, svaret vet ni redan. Nagellack!
Misas hela Poisoned Passion, Zoyas Pulse och Vibe kollektioner, större delen av China Glaze Rodeo Diva och även Color Clubs Dance to the Musique. Några OPI fick också komma hem till mig.

Smink i övrigt då? Nja. Jag köpte ju tre eyedust från Make Up Stores Whisper kollektion. De med de usla burkarna. Nej, jag har inte mailat MUS än. Hällde ju över dem i nya burkar och så var det med det. Men man såg hur lite dust det är i burkarna i alla fall...

Det var väl det. Usch vilket tråkigt inlägg....

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-09-14 17:31:08

Det är framför allt nagellack jag har köpt också... och lite från whisper... sen har jag ju handlat från mac starflash också, men det är väl knappast en höstkollektion? En höstkollektion som jag tycker ät urtjusig är isadora bare beauty, brunt när det är som bäst;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-14 17:53:01

Emma!Vi är exakt lika!! :D

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-09-14 18:10:31

jag vet, det är kul tycker jag:)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela