Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Inte så larvigt lika lack i lila

Publicerad 2008-09-12 18:47:13 i Nagellack - jämförelser,


Lägg nu ingen tid på att begrunda appliceringen av lacken. Det är inte en manikyr...
Pekfingret: China Glaze Cowgirl Up
Långfingret: Zoya Mikka
Ringfingret: Misa Forbidden Lust
Lillfingret: Zoya Rihanna

Det var betydligt större skillnad på dem än vad som syns i skugga/inomhus. I starkt solljus kom verkligen deras olikheter fram. Cowgirl Up har massor av skimmer i blått och rosa som de andra inte har.
Mikka är en aningens mer blå i tonen än CU och Rihana. Mikka är den som ligger närmast Forbidden Lust i färg. FL har en lite blåaktig bas med massor av rosa skimmer. Mikka har en del silveskimmer och även rosa skimmer. Det är dock betydligt finare än CU och FL. Mer frostat, liksom. Rihana är det utan tvekan rödaste av dem alla. Till sin grundfärg, som påminner mycket om CU har den även skimmer i guld, rosa och rött. Därför ger den ett rödare och varmare intryck.

Och små klickbara bilder att förjupa sig i för den specialintresserade:


Det lilla problem som uppstår efter denna fotosession är att jag innan hävdat att det räcker att äga Cowgirl Up. Det tar jag tillbaka nu... Alla är underbara på sitt eget sätt. De är olika. Inte jätteolika, men olika. Jag rekomenderar alla!

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-09-12 19:08:41

Och så var vi tillbaka till ruta ett, jag vill ha alla! Eller, kanske inte riktigt förresten... Nu tycker jag faktiskt att Rihana verkar snyggare än Mikka. Mikka kan jag klara mig utan, men däremot vill jag ha FL... Bra jämförelse! ljuset hos dig verkar ju riktigt vettigt, här är det grått:( Jag försökte faktiskt ta lite kort innan, men ljuset räckte inte till... hoppas att det blir bättre i helgen!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-12 19:34:35

Emma! Ja, så kan det gå. :D

Postat av: Ifrith
Publicerad 2008-09-12 21:59:48

Har lagt nästa H2t beställning på is då vare sig Gussied up green, Wagon trail eller OPI you dont know Jaque finns i lager snyft... de tre lack jag vill ha i min samling allra mest just nu.



Men hursomhelst, Cowgirl up ska nog bli min. Detta inlägg övertygade mig ;D



Sen har jag en liten fråga till dig om du har tid och lust att svara... Måste köpa ny/nya Kajalpennor. Du om någon har kanske nåt tips på några som är bra. Hållfasta (gärna vattenfasta) med bra konsistens, alltså ej för mjuka.. eller hårda för den delen.. hehe.



Slutligen TREVLIG HELG du underbara bloggerska där ute i landet!

Postat av: CrazyNails
Publicerad 2008-09-13 02:05:52

Undebar jämförelse! Man ser verkligen lackens olikheter. Jag var riktigt fascinerad när jag själv upptäckte Cow Girl Up's micro glitter korn.

Alla är verkligen super snygga. Det här är verkligen en favorit färg på lack för mig.

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-09-13 08:48:56

forbidden luuuuuuust!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-13 09:31:48

Ifrith! Kolla om 8ty8 har dina lack inne. H2T kan ibland vara seeeeeeega med att ta in nytt. out of stock kan bli föalltid, liksom...



Kajalpenonor jag gillar är Tigi, Make Up Store, IsaDora och Lancome. I den ordningen. Men jag föredrar mjukare pennor. Lancomes är hårdast av de jag nämner och mest hållbara, de smetar inte om man rör vid linjen t.ex. Oj, jag glömmer en stor favorit! Barry M har en skuvpenna som är vattenfast. Den är ta mig tusan bland det bästa jag provat i ögonpenneväg! Säljs på Satine.se eller Barry M's hemsida. Jag har beställt från båda ställena och det funkar bra även från England. Går snabbt gör det också.



C-N! Ja, Cowgirl Up fick mig på fall med sitt glitter direkt jag lade första lagret på nageln när jag skulle snabbswatcha! Jäklar vilket lack det är! Sååå vackert!



Sanna! Japp! Den är fin! :D

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-09-13 16:56:11

Ja, det kan det... Men det brukar jämna ut sig, för nu känner jag att jag kan klara mig utan dying love eftersom jag får after hours... så jämförelser är av godo!:D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-13 18:53:19

Emma! Ett plus och några minus i kassan med andra ord... Eller tvärtom, beroende på hur man ser det...

Postat av: Mika
Publicerad 2008-09-13 20:39:57

Vad snyggt det e med lila lack! Rihanna är nog ändå min favorit, den va riktigt fin...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-13 21:33:55

Mika! Ja, Rihana är en höjdare!!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela