Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Color Club Groove Thang

Publicerad 2008-09-14 17:12:08 i Naglar i lila,


Fasen, att det ska vara så mörkt.... Det regnar och är riktigt mörkt ute så inga solskensbilder blir det på Groove Thang. Dessvärre hade han nog behövt det för att kunna visa upp sitt mörklila blåbärshjärta... Hur som helst, det är ett nästansvart lack med mörklila skimmer.

Och ett litet hårstrå är med på bild också... Ja, så kan det gå...
Skimret get lite liv åt den här färgen som nog skulle kunna vara riktigt attraktiv om man fick fram den lila tonen lite mer.


Jag är ledsen att jag inte ens under lampan i köket får fram den lila färgen, men i ärlighetens namn syns den knappt... Jag tycker lacket, precis som Midnight ride ur China Glaze Rodeo Diva, hade tjänat på att vara ett snäpp ljusare. Lackkvaliteterna är annars goda. Bättre än för Midnight ride, t.ex. Ett lager täcker nästan mina naglar men jag har två här. Har man lite mindre nagar än jag räcker ett lager utan tvekan. Det lila kommer mest frm som en sorts överglans ovanpå lacket när man rör händerna.Det skulle kunna vara en skimmeversion av OPI Siberian Nights faktiskt.

Blixt, halogenarmatur och 60-wattslampa i kombination lyckas få fam lite, lite lila....

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-09-14 17:27:52

Snyggt! fast lite lite för mörkt... Bra att det är skimmer iaf, det ger lite liv åt det...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-14 17:52:34

Emma! Håller med. Och den blev ju inte bättre i solljus heller...

Postat av: derwent
Publicerad 2008-09-14 18:47:55

Jag väntar på mina Color Club lack, dom anlände Malmö den 9/9 så jag borde ha fått dom... får njuta av dina bilder istället.

Jag kan dock glädja mej åt ett helt nytt La Boheme lack på Tradera idag för 69:- :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-14 18:53:28

Derwent! Okej! hoppas du får dem snart! Jag vill också ha La Boheme!!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela