Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Novemberkavalkaden

Publicerad 2008-11-30 15:00:03 i Kavalkad,

Jag vill att alla som ser detta inlägg via samlingssiten "Sminkbloggar" ska veta att jag inte har blivit tillfrågad om att vara med här. De som driver denna site publicerar olovligen mitt och andras material med en förhoppning om framtida egna annonsintäkter

Jaha, november är snart över och förbi, imorgon är det december som börjar och 2008 går mot sitt slut. Månad efter månad har jag lagt upp dessa kavalkader som, på det stora taget, ser likadana ut jämnt. Men, här kommer då en recap av novembers alla ögon. Sedan en månad tillbaka så har jag även en rad med Emma-kavalkad, för hon har tagit mer och mer plats här hos mig till min stora förtjusning! Glöm inte kolla in Emmas fotd som hon lade ut inatt. Den är verkligen en snygg sotning i stilrent gråsvart. En makeup gjord efter ett önskemål från en läsare dessutom. Emma är fantastisk så ge henne en massa positiv feedback så vi får behålla henne och se mer av henne! ;D

Under november hade jag dels en önskevecka för Rouaa där hon tvingade mig att bara bära MAC. Det var naturligtvis ett lidande utan dess like. ;D
Därefter blev det en massa Viva la Diva eftersom både den svarta och den rosa plaetten kom i användning samt två av de reliefmönstrade Northern Light-skuggona.
På slutet blev det lite frivilligt MAC:ande med Blackground och Silverstroke, två av mina nya leksaker i sminklådan. Min favorit är, trots vissa missar, den rödsvarta makeupen jag gjorde rätt nyligen. Den känns som jag.  Annars har månaden varit väldigt diskret och lite småtråkig. Men vad jag babblar... Här är den, kavalkaden. Enjoy!










Och så Emma-kavalkaden!

Kommentarer

Postat av: LipGloss Bitch
Publicerad 2008-11-30 15:50:13

Mycket snyggt där! sexan och sjuan är mina favoriter :)

Postat av: sminkjante
Publicerad 2008-11-30 15:52:22

Många godbitar precis som vanligt!

Jag hade glömt att det var den sista idag. Får se om jag hinner publicera kavalkaden idag.

Postat av: Mimmi
Publicerad 2008-11-30 16:20:11

Mycket tjusigt, men jag tror jag gillar ögat som är precis under de röda läpparna bäst.

Postat av: Angela
Publicerad 2008-11-30 17:00:14

Oetiskt och urdålig stil av de/den som har sminkbloggar nu att inte ha en kontaktadress på sidan. Samt att publicera andras arbete utan tillstånd.



Gillar alla sminkningar men om jag ska välja någon favorit så är det nr 7. Grönt och brunt mys

Också kul att se emmas sminkningar.

Postat av: CrazyNails
Publicerad 2008-11-30 18:03:34

Dom röda läpparna i mitten är hur snygga som helst och ja jag håller med dig om det röda ögat, det är verkligen du.

Mycket oetiskt av sminkbloggar

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-30 19:10:26

LGB! Tack!



Sminkjante! Månaderna går så fort...



Mimmi! Från min MAC-vecka...



Angela! Visst är det uselt av dem. Jag blir verkligen upprörd. Hade ingen aning om att mitt arbete visades upp där förrän Rouaa talade om det. Jag blir så upprörd.

Emma är härlig! Jag är gald att få ha henne hos mig! Verkligen!



C-N! Ja, rött och sart är fint!

Visst är det hemskt det Sminkbloggar gör. Det blir en anledning för t.ex mig att sluta blogga. Att inte respektera mitt "ägande" av mitt innehåll tycker jag är extremt upprörande.



Postat av: glamqueen
Publicerad 2008-11-30 19:48:56

vad irriterande med en parasitblogg! bra att ni har en gemensam aktion nu, den ser verkligen inget rolig ut nu, haha!

mina favoriter denna månaden är den grön-plommoniga Rouaa- sminkningen och den svart-röda Sminkis-sminkningen! och röd mun till. Hur neutral du än kännt dig denna månad, så är det inget mot mig: knappt något lack, och laxrosa Light Flush har åkt fram igen..

December är en månad med glitter och glam, även om man inte firar jul så känns det som att man kan ta ut svängarna lite extra! Party hela månaden!

Postat av: Tanten
Publicerad 2008-11-30 20:51:45

En gemensam aktion låter utmärkt. Eftersom killen inte kan vara anonym så skicka lite kärlekspost till honom för hans beundran av era bloggar. Vad sägs om en hel hop använda sunkiga trosor, mina damer!

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2008-11-30 20:56:38

Första på raden ovan läpparna var min favorit denna månaden

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-30 21:35:10

GQ! irriterande är bara förnamnet. Men förhoppningsvis fattar han vinken. Man blir så trött på sden här typen av problem. Så onödigt liksom.

December och glitter säger du... Ja, vi får väl se...



Tanten! Ja, vi får hoppas han fattar vinken så vi blir av med problemet. Helst utan tros-post.



kajalpennan! Aha, en MAC-sminkning...

Postat av: Purity
Publicerad 2008-11-30 22:24:52

Russian Red-läpparna var den bilden som fångade mitt öga direkt i den här kavalkaden, du har perfekta läppar för den färgen!

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-11-30 23:54:03

woho, så mycket snyggt! jag har flera favoriter kan jag säga:)

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-12-01 00:57:49

Äh, du är knäpp, det har inte alls varit en tråkig månad! Du har gjort massa fint ju! Den svartröda är min favorit också, men jag tycker att den du gjorde med blonde's gold och eyeliner är fantastiskt fin också! Och så gillar jag den tredje på den femte raden, tycker att den lyfter dina ögon väldigt.



Kul att få vara med i kavalkaden igen:) Min favorit bland mina egna är den svartröda också, svartrött har funkat bra för oss den här månaden:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-01 06:16:18

Purity! Ja, det är ett läppstift man alltid ser bra ut i. Synd att man har flagnande underläpp i en evighet efter varje gång man använt det.



Sanna! Vad roligt!



Emma! Ja, jag är knäpp. Men kul att du inte tycker det har varit tråkigt. ;D

Postat av: Leonie
Publicerad 2008-12-01 09:09:26

Ja den svartröda är outstanding,men många andra fina också som vanligt.Den röda läppfärgen i mitten är otroligt snygg och dina läppar är verkligen inbjudande ;-).

Emma dina är också snygga allihop men min favorit är nog bilden i mitten, mycket beroende på att du ser ut som en läcker modern vampyr för 2000-talet - farlig och mystisk.

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-12-01 09:31:15

Leonie: Oj, inte illa, tack så mkt!Jag gillar ju vampyrer, så jag tar det helt klart som en komplimang;)

Postat av: Ida
Publicerad 2008-12-01 12:43:40

De röda läpparna i mitten är ju hur coola som helst! min favorit :)

Postat av: Mika
Publicerad 2008-12-03 19:07:47

nr 3 på rad 2 är min favvo denhär gången :) Fast det fanns riktigt många fina som vanligt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela