Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Body America Vermont Va Va Voom

Publicerad 2008-11-04 17:32:19 i Hud och hand,


Jag hade ju en fasansfull upplevelse tillsammans med Body America, då i doften av ocean och druva, så det var med viss oro jag efter duschen smorde in min lekamen med denna body butter doftandes av äpplen, lönn och blåbär. Okej, jag måste få börja med att säga att jag har en lönn, eller flera faktiskt, i min trädgård och de doftar ingenting speciellt. Om de menar lönnsirap kanske jag kan förstå, men lönn i sig? Hm... Äpplen har jag också hemma i trädgården och jag tror de flesta av oss är bekanta med doften. Gröna, syrliga, krispiga äpplen är bland de härligaste som finns att dofta på. Tro det eller ej, jag har en stor trädgård och i den finns även blåbär.  Jag vet hur blåär doftar. I denna body butters doft finns ingen lönn, vad jag kan känna, inga blåbär, men kanske en aning äpple. Då i en söt variant som mest får mig att tänka tuggummi men sedan övergår till samma melondoft, underligt nog, som bland annat återfinns i vissa läppglans och Maybellineläppstift.
Nu undrar ni alla säkert hur det gick. Fick jag huvudvärk? Blev jag illamående? Nej. Jag blev dock vansinnigt täppt i näsan och fick, trots avsaknad av förkylning, ta fram nässprayen. Jag vet, man ska nte göra så, men jag kloggade igen totalt. Doften var i och för sig mest påträngande första timmen, sen klingade den sakta av i melonlukten och slutade som ett svagt minne av smågodisorgier ytterligare några timmar senare. Den är alltså mycket, mycket bättre än den med ocean och druva.

Krämen i sig då? Ja, jag överdoserade inte den här gången så den blev inte lika halkig och kladdig. Den gick snabbt och lätt in i huden som kändes återfuktad och smidig även dagen efter. Den är riktigt smörig på ett skönt sätt. Jag gillar krämen men är tveksam till doften. Men som sagt, den är uthärdlig. Är man torr och gillar organiska grejer och klarar söta dofter, go for it. Är något av dessa kriterier inte uppfyllda, ja, då finns ju alltid andra alternativ. Eller det där organiska behöver inte vara viktigt om man är torr och klarar doftten. Ingen ser väl organiskt som ett stort minus? Och burken är ju så söööööt!

Kommentarer

Postat av: Kajsa
Publicerad 2008-11-04 20:03:41

Men jösses, detta går ju inte bra för dig! Hur många hundralappar har du slängt ut nu? :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-04 20:04:59

Kajsa! För många... Kunde ha köpt ett par snygga skor istället. Eller en vinterkappa... :D

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-11-04 20:30:44

Men stackars Sminkis! Vinterskor eller kappa hade nog varit bättre. Å andra sidan, tänk så här, du får iaf upp burkarna, även om innehållet inte gör dig så glad;)

Postat av: Linda
Publicerad 2008-11-04 20:58:27

Men stackars du har inte riktigt flyt med dessa Body America grejer hör jag, va tråkigt. Men denna kanske i allafall blir brukbar för dig :o) Och burken e så söt!!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-11-04 20:59:58

Förresten, du ska inte testa att lägga ut dem på pret-ty? Visserligen har du ju inte precis gjort reklam för grejerna, men kan ju ändå finnas någon som vill förbarma sig:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-04 23:23:13

Emma! Så sant, burkarna går att att öppna. Om man nu skulle vilja det. ;D

Nej, skämt åtsido, den här kan jag nog använda i måttliga mängder. Och jag orkar inte yta grejer just nu. Kollar inte ens...



Linda! burkarna är helt lovely, det var ju därör jag föll ör dem. Och nog kan jag använda den här, hoppas jag. Men felköp var det ju ändå...




Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela