Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Body America Dusch Mousse

Publicerad 2008-11-03 20:45:29 i Hud och hand,


Här ser ni den, dusch moussen med doft av New York Cheesecake. Dyr. Inte så rolig. Men snyggt förpackad.
Låt mig berätta om den. Som alla mousser blir det ett skum av den när man trycker på pumpen. Skummet passar inte för badsvamp, badtrasselsudd eller badborste. Jag gillar inte att svabba runt slemmigt skum på mig utan något av dessa redskap för tvagning. Tänkte dock ge det en chans med tvättlapp. Nix nej, inte heller det var roligt. Skummet är fluffigt och luftigt och faller platt utan att ge valuta för pengarna. I alla fall känns det så för mig. Jag borde ha gissat de. Mousser och jag är liksom inte helt kompatibla. Den enda mousse jag gillar är den rengöringsmousse jag har från Lidl. Jag gillar hårda skum. Lödder. Krämiga duschtvålar. Jag vill känna mig som om min dusch vore ett skumparty på Patricia, typ. Inte något menlöst mousseskum som smälter vid beröring.
Doften då? Jag har ju gnällt så mycket om dofterna på Body Americas produkter. Nä, inte nu. Den doftar svagt och ganska trevligt av artificiella jordgubbar. Helt okej. Precis som LipGloss Bitch associerar jag till the Body Shops parfymoljor, men hon var inne på Fuzzy Peach och Southern Bell, jag tänker på den som hette jordgubb och som en tjej, Åsa, hade när jag gick på gymnasiet. Det var, för er som gillar kuriosa, mellan 89-92. ;D
Man blir säkert ren av den här, men jag säger nej tack till fler av den. Det är inte min sorts dusch helt enkelt. Jag vill ha mer! (Och här var det nära att ni fick en YouTubevideo med Sisters men jag behärskade mig...)

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-11-03 21:18:05

Synd att du inte gillar dem... Usch, det är så trist sånt! jag snabbshoppade i Malmö pga tidsbrist och köpte en ansiktsrengöring. Jag var ute efter en gelrengöring, rengöringsmjölk kör jag apotekets. trots detta kom jag likaförbannat hem med en rengöringsmjölk, trots att jag fick hjälp, glömde helt enkelt fråga... Klumpigt av mig, 265-kronorsklump:( Nåja, ska testa, den lät så himla bra när hon beskrev den.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-03 21:26:38

Emma! Sånt är livet. man köper fel, man blir sur på sig själv och så är det med det. Men surt är det, i alla fall för stunden. Den här är jag dock inte så besviken på, den går att använda.Du är inte sugen på en kräm med doft av ocean och druva? ;D

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-11-03 21:44:18

Jag vet, jag brukar lyssna på Markus Krunegårds Ibland gör man rätt ibland gör man fel när jag tycker att jag är för värdelös, det känns lite bättre då:)Kanske funkar med felköp också.



Hihi, nä du, den får du behålla, eller dumpa på någon som gillar konstiga söta dofter... Jag hör inte till skaran, men tack ändå;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-04 06:09:38

Emma! Ja, jag förstod att du inte skulle förbarma dig över eländet...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela