Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Aquolina Bad- och Duschkräm Choklad

Publicerad 2008-11-09 20:23:54 i Hud och hand,


Vi har ju ägnat oss åt att skriva om Body America på sista tiden, men faktum är att det inte bara är deras produkter som huserar i mitt badrum. Nej, även bland annat Aquolinas duschkrämer och body lotions återfinns på mina hyllor.
Det här är en duschkräm med doft av choklad. Krämig, härlig, doftande choklad. Okej, jag tycker fortfarande Lidls chokladdoftande duschkräm knäcker konkurensen, men detta är ett bra alternativ. Och lättare att få tag på. Lite prisskillnad dock, men det kan det ändå vara värt för lite smarrig chokladdoft en kväll i november. Ja, det är en kvällsdusch-doft för mig. Morgonduschen får gärna vara piggare.

Löddret är lent och krämigt som grädde och ganska lite produkt räcker långt. Jag föredrar att använda en sån där plastig trasselsudd ni vet, och då kan en klick av en enkronas storlek räcka. Det är jag inte van vid annars.
Huden känns mjuk och återfuktad efter duschen och har en kvardröjande doft av ögoncacao. Ni vet, när man öppnar paketet och doften smiter ut. Inte så intensiv förstås, men helt klart samma doft. Vad jag minns i alla fall. Kanske ska ta tillbaka lite av det påståendet då jag själv inte ägt ett paket ögoncacao någonsin utan minnena är från när jag bodde hemma. Tror inte ens min mamma gjort varm choklad till mig sen jag var liten. Minns när jag var 14 år och skulle ha min praoperiod hos en travtränare. Då hade jag varm choklad och ostfralla med mig att äta till lunch. Mums! Men det var en parantes och dessutom 21 år sedan. Oh my! Nu måste jag ha räknat fel! 21+14=35.... Shit! Vad åren går fort! Det är ju nästan otäckt!

Tillbaka till ämnet. Jag gillar faktiskt den här duschkrämen så pass att jag sannolikt kommer köpa den igen. Det är ju inte illa! Vad tycker ni om Aquolinas produkter? Jag har gillat dem rent kvalitetsmässigt men hatade lukten på deras chokolovers body blablabla. Ni vet, den som luktar romerska bågar. Urk! Men mina andra produkter från Aquolina har funkat bättre även doftmässigt. Sen ligger de lite högt i pris för en budgetbrud som jag själv är. Sen kan jag bara säga att efter Body America (dyrt och fel för mig) så känns Aquolina sååååå prisvärda!

Det här har ingenting med inlägget att göra men jag ville visa vad som står utanför mitt fönster. Vi har fem rådjur här. Detta är ett av dem. Men suddigt då ljuset var kass och fönstret ivägen. Det har alltid varit mycket rådjur här utanför. De äter upp alla våra blommor och så, men de är söta.Eller hur!

Kommentarer

Postat av: glamqueen
Publicerad 2008-11-09 20:37:35

när jag stod där, min första kväll i Italien i somras, i en kvällsöppen kosmetikaffär, svimmade jag nästan vid det stora utbudet, särskilt vad gällde chokladdofter! jag valde till slut en liten flaska från "la voglia matta" som doftade precis som chokladglassen vi åt senare.

jadu, apropå ålder- nuförtiden kan jag säga att det var 20 år sen jag flyttade hemifrån! 2o år! OMFG..

och man känner sig fortfarande inte vuxen..:D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-09 20:45:18

GQ! Nej, vuxen känner jag mig inte... Undrar när det ska komma? Efter femtio?

Postat av: Tanten
Publicerad 2008-11-09 20:55:06

En pik till mig, angående ålder? Nu känner jag chokladsug, attans Sminkan.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-09 21:04:53

Tanten! Inte alls! Man är inte äldre än man känner sig, och jag är då 23... ;D

Postat av: Ida
Publicerad 2008-11-09 21:53:55

Jag gillar Aquolina, deras produkter är ganska dryga och känns lite lyxiga fast de inte är superduper dyra. men en del dofter klickar jag inte med helt enkelt, fast så är det väl med allt.

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-11-09 22:19:17

Vilken tur att du har duschkrämer du gillar också, annars skulle du bli en smutsig tjej:D har aldrig testat aquolina och kommer nog inte göra heller. Jag är inte så road av att lägga pengar på duschkrämer, vill hellre lägga dem på smink...



Rådjuret var sött som sjutton! De är så gulliga tycker jag, Nobs och jag ser ofta rådjur när vi är ute och rider och det känns alltid lite mysigt.

Postat av: aja beautyblogger
Publicerad 2008-11-10 01:45:51

Så härligt att bo så...Skulle jag vilja, det är min framtidsdröm :)



Btw, bilden på ditt öga uppe vid infon om dig är klart den finaste du haft där! Tänker på regnbågen när jag ser den...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-10 06:29:58

Ida! Absolut, så är det för alla. Vissa dofter är omöjliga bara.



Emma! Ja, visst är det tur att jag har några jag gillar! :D



Aja! Det är det som är så läckert med Stockholm. Man bor mitt i stan med utsikt över en liten dunge och rådjur... Inte många andra huvudstäder som bjuder på det!

Bilden vid infon har varit där sedan jag startade bloggen. Aldrig bytt. Men tack!

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-11-10 16:16:28

Aww, rådjur är så söta!

Nu bleb jag sugen på att sniffa och testa Lidls chokladdoftande duschkräm.

Postat av: badis
Publicerad 2008-11-10 19:30:29

Vilken söt bambi! Jag diggar aquolina, mums!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-10 20:28:01

Sanna! Om du hittar den köp en åt mig!



Badis! Visst är rådjuren söta. Men när de tuggar i sig Christians blommor då är de monster!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-11-11 11:29:12

Har aldrig riktigt kunnat övertala mig själv att köpa en duschcreme för mer än 30kr i en enorm flaska, men är rätt nyfiken ändå måste jag erkänna! Mest nyfiken blev jag ju förstås på Lidls chokladdoftande duschcreme?! What, when, how? Hur ser den ut, finns det som standardsortiment på Lidls hyllor?

Postat av: Linda
Publicerad 2008-11-11 22:08:10

Köper sällan dyrare duschcreme men denna kan jag tänka mig att lägga aningens mer på just för att det doftar choklad!! Åhh vilket gulligt litet råddjur!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-11 22:23:03

Chaosophia! Den underbara Lidl duschkrämen har jag inte sett på länge. Pool heter märket.



Linda! Ja, jag köper inte heller så gärna dyrt, men ibland så!

Postat av: Sofia (nibblah)
Publicerad 2008-11-12 13:45:48

Oh, den här måste jag prova tror jag bestämt! Lidl härute har varken kaffe- eller chokladvarianten :( Gillar Aquolinas produkter skarpt, främst alla Pink Sugar produkter jag provat, men är också hemskt förtjust i deras vanilj- och muffinslotion/duschkräm. Doften sitter i i evigheter! Vettefarao om de luktar muffins, men jag älskar lukten :) Till det priset är de helt underbara, trots att de luktar lite artificiellt enligt mig :) Ska definitivt prova fler! Gillade dock inte hallonvarianten ur samma serie, inte heller nougatsorten, men jag antar att det är en smaksak.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-11-12 17:32:40

Sofia! Nej, jag har inte sett kaffe- eller kakao på lidl på evigheter... De är ju underbara! Aquolina är okej, men Lidl är bättre!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela