Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Viva la Diva nr 51

Publicerad 2008-05-02 08:55:13 i Naglar i gult,

image4852
Som en glad överraskning låg det här lacket i brevlådan en tisdag i slutet av april. Jag hasade mig hem från jobbet, trött och med vetskapen att kylen är tom och mjölken slut, men orkade inte gå till affären. Förstå vilken energiinjektion att hitta ett paket och öppna det och ut trillar detta koncentrerade solsken och ett gulligt brev från Rouaa! Glad som en lärka blev jag och jag rusade in i mitt badrum, tvättade bort det lack jag hade och skyndade mig att lacka med detta istället!

Lacket är skarpt gult med neonaktiga drag, krämigt och täckande efter två lager. Det är dock ganska svårt att måla med då det inte vill bli riktigt jämnt. Man får jobba lite med penslandet. Det bllir inte högblankt utan har samma yta som om man målat med en gul akrylfärg ungefär. Jag kan inte riktigt beskriva det.
Precis när jag höll på att lacka om naglarna ringde det på dörren och min granne ville byta ett par ord med mig. Hennes åsikt om det här lacket var ganska tydlig. Inte positiv... Men det är ju roligt! Får inte ni också ett stort, barnsligt leende på era läppar när ni tittar på bilderna här? Gult är inte fult, det är kul!
image4857

Kommentarer

Postat av: SantaCarolina
Publicerad 2008-05-02 10:10:51

Jodå, ett leende spred sig över mitt ansikte när jag såg naglarna! Tok-Sminkan! haha...
Jag håller som bäst på att vänja mig vid starka färger på naglarna... är en liten färg-fegis när det kommer till nagellack faktiskt.

Postat av: Badbomben
Publicerad 2008-05-02 10:32:29

Underbart med den chockade grannen:D Jag brukar själv inte falla för gult men som du säger, glad blir man och faktiskt litet sugen på spralliga, gula naglar!

Postat av: Rouaa
Publicerad 2008-05-02 11:34:04

hihi :D
Glad att du gillar det trots att det är svårlackat och allt det. Såg ju att du var sugen på det :)

Postat av: Ninni
Publicerad 2008-05-02 12:41:54

På dig passar det kalasbra för du är så färgstark med dina härliga sminkningar! På mig.... njääää, är nog lite för traditionell.

Postat av: inthemake
Publicerad 2008-05-02 12:47:17

Det är ju sådär plastigt, leksaksaktigt att man kan ju inte låta bli att gilla det;)

Postat av: MakeupMyLack- Sanna
Publicerad 2008-05-02 13:06:20

Jag tycker att det är kul att du chockade grannen lite haha
Dessutom är ju gult en stor trend i vår/sommar- och gult är absolut inte fult!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-05-02 13:25:36

Jag tycker definitivt att det är en rolig färg! stackars granne då, hon verkar vara lättupprörd:) Innan när jag var i affären så sa barnet som hängde på sin fars axel, "nagellack" när han tittade intresserat på mig... varpå pappan vände sig om föga diskret och tittade. huruvida de var förtjusta eller förfärade inför åsynen av L8R G8R kunde jag dock inte uttyda, kanske både ock:) idag har jag varit och hämtat mitt EM-paket. så nu har jag massor av nytt smink, tyvärr är julalådan full:(

Postat av: Astoria
Publicerad 2008-05-02 14:59:28

woho, jag gillart!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-02 16:01:24

Santa C! Det är roligt att få fram leenden även om det bara är med ett enkelt litet lack! ;-)

Badbomben! Jag är långt ifrån gul till min personlighet, men det här är roligt!

Rouaa! Ja, jag är jätteglad! Jag hade nog inte köpt det själv, även om jag var sugen, men ja gär jätteglad att jag har det i samlingen nu! Den är så crazy och solig!

Ninni! Tack! Jag hade nog inte trott på mig själv och gula naglar i kombination, men det är kul!

IntheMake! Ja, precis! Leksakigt var bra uttryckt!

Sanna! Ja, kul att hänga med lite i trenderna för en gångs skull! Och man vill bara le hela tiden när man är gullackad!

Emma! Nja, upprörd blev nog inte grannen, men lite tveksam till min goda smak och stil, kanske. Hon är faktiskt helt okej och dessutom så jäkla snygg! Men hon kommer inte ha gula naglar i vår, det såg jag i hennes blick...
Kul med nytt smink! Dags att köpa Jula-förvaringen med lådor kanske?

Astoria! Ja, jag med!

Postat av: Sara
Publicerad 2008-05-02 16:30:05

Visst är gult roligt, jag hade ett gult lack förut men tyckte det såg ut som nikotinnaglar....inge roligt. Men den där färgen såg mycker roligare ut, precis som solsken på flaska:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-02 17:37:24

Sara! Jag gillar att det är en neon-limeton i det här, inte ett nikotonig, varmtonad gul.

Postat av: Angela
Publicerad 2008-05-02 18:41:43

Men gul är ju inte ful utan kul! ;) helt underbar solskens måbra färg. Älskar att ha färger som folk lägger märke till på naglarna.

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-05-02 21:52:01

Hehe, alla kan ju inte falla för gula naglar... jag måste nog säga att det är en färg som jag själv är lite skeptisk till, både på naglar och i övrigt. fast det hänger iofs inte på att det skulle vara fult, utan mer på att det inte är min färg...
ja den lådan verkade smart... fast jag tycker att vertygslådan är snyggare:)men det är klart, de blir ju fulla på ett litet kick. ska kanske kolla upp den som du köpte, den var ju billig också.

yes, superkul med smink! Jag har väntat i fyra veckor, och då menar jag verkligen att jag har väntat. Har nog undrat när det ska komma ungefär tre gånger om dagen... Var dessutom i skriande behov av foundation, då jag tyckte det var onödigt att öppna en ny burk i.d., när jag visste att EM skulle komma, och jag gillar deras foundation bättre...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-05-03 09:01:36

Angela! GLad blir man definitivt! :D

Emma! Jag håller med om att väskan är snyggare, men den är mindre praktisk när man har en massa pigmentburkar. Glamqueen hade lite idéer för att hotta upp förvaringssystemet. Spraylacka i snygg färg! Jag funderar på att limma fast ett snyggt tyg. Eller strunta i det och ha en ful grej som är praktisk utan att bry mig...

Jag väntar bara på ett enda paket. Underlack och överlack från H2T...

Postat av: Linda
Publicerad 2008-05-03 20:28:12

Vilka solskensnaglar :o)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela