Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Disconaglar

Publicerad 2008-03-17 20:36:07 i Naglar - holografiska lack,

China Glaze Visit me in Prism är dagens notd, men innan dess får vi faktiskt se ett ytterligare lack, IsaDora Glitzy Stone. Jag har nämligen ett lager av den som grundfärg på nageln. Jag var osäker på hur täckande Visit me in Prism var, men jag ser nu att jag hade kunnat lägga den direkt på nageln utan att ha IsaDoralacket under.

IsaDoraGlitzy Stone är ett täckande lack med gnistrande bronsbeige ton med en aningens silverskimmer i. Inte så olik Beatnik i färgen faktiskt, men Beatnik är ett metalliclack och Glitzy Stone ett skimmerlack. Glitzy Stone är också mer bronsfärgad än Beatnik. Det är lättmålat, det blir inga ränder ller strimmor och ett lager täcker nageln väl. Rekomenderas!

Discokulan Visit me in Prism blir definitivt strimmigt. Alltid. Man måste ha flera lager för en jämn finish och lacket är relativt svårt att måla med. Lagren blir lätt för tjocka och sega alternativt för tunna och strimmiga. En svår konsistens. Väl på är det dock ett fantastiskt roligt lack med multiskimmer. Riktigt glatt och gnistrande!
image4031
Alla bilder är tagna med blixt och jag har precis lackat naglarna så det är kladd på nagelbanden och så, men bekymra er inte över det. Det är bort om några minuter. Om ni tittar på lacket ser ni hur gnistrande det är. Bling på hög nivå! En ganska rosa silverton med kall underton och så multiglitter som huvudsakligen bryter ljuset i blått, grönt, silver och guld. I vissa ljus får man en skn 3D-känsla av lacket.

Ett riktigt roligt lack ur Kaleidoscope-kollektionen från China Glaze!
Disco!! Äkta disco! Här med lite smink- och frisyrinspiration! Och så här ska det se ut på dansgolvet! Och det här är ju långt ifrån disco, men det är definitivt stilbildande!

Kommentarer

Postat av: Nasse
Publicerad 2008-03-17 21:29:40

Oj, va festligt och skojigt lack det är! Jag känner på mig att jag skulle använda det året om, det passar både till vintern med sitt julgransblingbling och gnister men också till somriga happenings.

Postat av: Ann
Publicerad 2008-03-17 21:29:54

Gillar den första lacken bäst :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-03-17 22:05:28

superläckert! Så himla snyggt ocg glammigt, det här lacket vill jag också ha! har du sett bilderna hos all lacuered up på china glaze ink förresten? Den innehåller helt klart några godbitar, fast de är säkert redan på väg hem till dig:)

Postat av: MakeupMyLack- Sanna
Publicerad 2008-03-17 22:12:00

Holy bling :) LIKE
Jag gillar Isadoras mer än Beatnic, den ser riktigt fin ut. Jag gillar när det blir lite kontraster som en varm nyans med kallt silver i.
Jag ska försöka få en bättre bild på Misas she´s a wanderer imorgon. Det är riktigt fint

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-03-17 22:45:18

Nasse! jag har gnistrat och glittrat som en discokula hela dagen! Men man ledsnar rätt snabbt. Det är mer party än vardag. Det övre, från IsaDora funkar bättre att ha flera dagar i rad. Men det är snyggt!

Ann! Ja, det är fint. Jag gillar båda men på olika sätt!

Emma! Tror du mig om jag säger att jag inte har en enda nagellacksbeställning på gång just nu? Jo, ett lack som Rocketqueen beställt åt mig. Ett Teal-färgat från Cover Girl. Men jag ska beställa i alla fall något ur Ink... Har mina funderingar.

Sanna! Jag med! beatnik var lite trist och tam. Men diskret om man måste vara det någon gång.
Visit me in Prism är galet glittrig och väldigt rolig. Riktigt partylack!
Ja, Misa She's a Wanderer var en höjdare! Ser fram emot fler bilder!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-03-17 22:54:15

Hehe, det vette tusan:) Om du säger det så får jag väl tro dig, men det låter otroligt;) nä, jag har inte heller beställt från ink ännu, känner mig inte så superentusiastisk faktiskt, trodde att jag skulle vara mer peppad... Jag är mer sugen på att beställa från OMG igen. fast ett eller annat ink kanske slinker med:)Att beställa från 8ty8 funkade super förresten, nästan bättre än head2toe, det gick snabbt och de kom direkt hem till mig. Lycka! Fast jag kanske redan har sagt det och isf så ber jag om ursäkt för att jag gör reklam för dem:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-03-18 07:44:57

Emma! Det blir nog beställning vad det llider, men just nu har jag massor av nagellack jag inte hunnit testa. Vi får se sen när jag hunnit ikapp lite. ;-)

RQ! Finskt disco är alltid kul! Och det är alltid kul att se din signatur! var har du hållit hus? Saknat dig!

Postat av: Veronica
Publicerad 2008-03-18 09:32:18

Härligt, Glitzy stone ska jag shoppa hem, H2T hade ju slutat sälja Beatnik. Tack för tipset om det liknande lacket!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-03-18 17:19:04

Veronica! Du kan få Beatnik av mig annars. :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela