Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Misa Embroidered Emeralds II

Publicerad 2008-06-14 12:11:37 i Naglar - duokromatiska,


Ännu ett lack jag visat upp mer än en gång... Ja, det är alltså ett försök att fånga färgen på bild. Det är en plommonlla nyans med ett lågrönt skimmer över. MakeUpMyLack-Sanna älskar den, men jag gör faktiskt inte det. Den ser trist ut. Sen är det ett lättmålat lack som torkar fort, håller bra och så vidare, men det är trist i alla fall.

Vad tycker ni? Är det ett kul lack? Okej, det blänker lite i grönblått, men så mycket smaragder ser jag inte till. Nej, för mig är det en besvikelse. Det är andra gången jag bär det nu, eller tredje, och jag har inte riktigt fallit för det än. Vill jag ha den här lial tonen föredrar jag Boris&Natascha från OPI's Russian Colection.

Kommentarer

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-06-14 14:49:07

Jag gillar det:)

Häll i glittrigt skimmer Mica i grönt om du vill ha mer grönt skimmer vettja:)

Trist? näe det tycker inte jag. Jag tycker hon är fin. Men den är lite väl rinnig tycker jag- kanske ska testa med layering? Ja, det ska jag nog göra nån gång.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-06-14 15:28:20

Sanna! Ja, jag får nog göra det. Något måste ju i alla fall göras. Jag tycker det är urtrist nu...

Ska nog testa med Rainforest under. Eller med grönt glitter ovanpå?

Postat av: Mimmi
Publicerad 2008-06-14 19:41:27

Njä, kul skulle jag väl inte kalla det, men fint tycker jag!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-06-15 15:28:26

Mimmi! Äh, jag är inte förtjust alls. Ska testa mica-grejen...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela