Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Handkräm med olivolja från Greenland

Publicerad 2008-06-16 13:15:44 i Hud och hand,

image4510
Nej. Den här gillar jag inte. Spelar ingen roll att den luktar gott, den är hemsk. Konsistensen är lös och rinnig, man anar inte var olivoljan har tagit vägen för den känns inte ett dugg återfuktande eller mjukgörande. Den har dessutom ett jättehål i korken så man får massor av kräm som man först inte vet var man ska stryka ut den och sen plötsligt är den borta, insjunken i huden men utan att lämna den där mjuka, nysmorda känslan. Händerna är lika fukttörstande som innan. Jag fattar inte hur en handkräm kan vara så usel.
På tuben står det:
"The olive oil in the hand cream deeply moisturises your skin, making it ideal for normal to dry skin types."
Nix, nej. Den kan kanske funka som body milk för en person med normal hud. Handkräm, aldrig. För lätt, för tunn, för vattning. Jag är djupt besviken. 
Köp inte Greenlands handkräm med olivolja, köp Oliva från CCS istället. Den luktar inte lika gott, men den är tusen gånger bättre än den här. Nu har jag hundra mililiter kräm som jag kanske kan använda på benen, typ... Tur att den inte är så dyr i alla fall...

               

Kommentarer

Postat av: Badbomben
Publicerad 2008-06-17 09:29:46

Äsch då vilken wannabe-handkräm. Bra att veta!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-06-17 12:51:26

Badbomben! Ja, akta dig för den!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela