Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Dove Pro-Age handkräm

Publicerad 2008-06-02 22:51:00 i Hud och hand,


Jag har säkert mellan tjugo och trettio handkrämer om man räknar in alla, och de måste ju få vara med på bloggen de också. Här kommer Dove Pro-Age handkräm. En habil och bra handkräm med stark, parfymerad doft som sticker lite i min känsliga näsa. Den går dock snabbt in i huden och fungerar bra som en livräddare dagtid. Jag är inte så sugen på att ha den på kvällen och speciellt inte när jag lägger mig, för doften är så stark att den stör lite. Okej, jag har använt Lemony Flutter när jag går och lägger mig och den luktar också starkt, men den här är lite fränare och ger mig huvudvärk om jag ska sova. Den luktar ganska gott, så det är inte det som är problemet. Lite väl mycket och länge bara.

Mina händer ser likadana ut efter en tub av den här krämen. Jag vet inte om cellerna förnyas fortare eller inte, men den är återfuktande och som sagt en snabb kräm. Jag har den i handväskan rätt ofta och gillar att använda den som både vårdande och uppfräscande produkt under dagen. Den ska ta bort rynkor och åldersfläckar, något jag inte har än. Jag är ju bara 35. Den där cellförnyelsen är jag som sagt skeptisk till, men glycerin, som är tubens innehåll till 2%, är en ingrediens jag tror på. Det är återfuktande och återfuktning är vad jag vill ha! Något positivt är att krämen även innehåller solskyddsfaktor 5. Inte tillräckligt , men bättre än inget alls!

Kommentarer

Postat av: Ifrith
Publicerad 2008-06-03 02:32:49

Nu har ju inte det här direkt med Dove Handkräm att göra... Men du har så vackra naglar (som alltid)! :D

Nån speciell mirakelkur du kan tipsa om som gör naglarna starkare och inte så förbaskat sköra?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-06-03 08:21:54

Ifrith! Min hemlighet är underbara OPI Natural Nail Strengthener underlack. Innan jag började med det kunde jag inte få långa naglar men nu är mina naglar både hårdare och skivar sig inte. Det är så stor skillnad att man knappt kan tro det! Älskar OPI NNS!!!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-06-03 10:13:02

Det låter inte så dumt faktsikt... jag är 22 och lider inte heller av rynkiga händer, men däremot av torra händer, särsklit vintertid. Tycker att det är ett superbra initiativ att du recenserar handkrämer! Jag brukar ha problem med händerna på vintern och de flesta krämer räcker inte då... Tror att det är kanonbra att handkrämen innehåller spf, solen kan nog vara en stark anledning till att händerna tenderar bli så rynkiga hos många.

Postat av: Angela
Publicerad 2008-06-04 17:06:05

Har också provat doves pro-age, deras bodylotion och jag stod inte ut med doften så den hamnade på hyllan efter en enda andvändning.

Postat av: Angela
Publicerad 2008-06-04 17:12:12

S ser nu att jag tydligen inte kan stava idag.. användning ska det ju vara ;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-06-04 17:49:57

Angela! ja, doften är stark. Väldigt stark till och med. Förstår att man kan ha problem med den. JAg kan, som sagt, inte använda den när jag ska gå oc lägga mig. Då kväljer den mig.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela