Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Bloggtema: Hygienartiklar

Publicerad 2008-06-02 18:34:41 i Veckans bloggtema,

Hygienartiklar - vilka produkter använder vi? Ja, den frågan ska vi besvara nu, vi nätverkare inom Pret-ty. Det är Vacker&underbar som frågar och ja, vad kan jag säga? Inte mycket. Återigen ett tema som inte direkt får igång mig. Men jag ska ta med min kamera till badrummet så får vi se vad jag hittar...

Okej, först ska jag berätta att jag är en budgetflicka. inte för att jag måste vara det utan för att jag inte tycker att det är viktigt att ha dyra produkter om billiga funkar bra. Jag har ett långt, rakt, hår som inte färgats på 20 år, klipps med kökssaxen och inte friseras med några produkter alls. Jag behöver alltså inte några specialgrejer till mitt hår. Deo och duschgrejer köper jag på HM, ÖB och Lidl. Här är mitt badrum:

Hårgunk på första bilden. Inpackningar, schampoo- och balsam från ÖB och Lidl. Llite Dove, lite Cien... Tvålen är Lush Figs&Leaves. En scrubtvål med stora kärnor som river lite väl mycket i bland.
Bild två med mina båda favoritduschkrämer från Lidl. Pool med citrondoft. Den får mig att tänka på en Lemon cheescake! Mmmmm! den andra doftar Choklad och lyckas faktiskt överraskande väl med det! Mmmmm!
På bild tre har vi det sista av mina honungsprodukter från Midani Erbe och en Milky Bar från Lush.

Deodorant från LDB, köpt på ÖB, prislappen är kvar! Sminkborttagning från ACO, ansiktsvatten från Crabtree&Evelyn. Den röda flaskan är en body lotion, också från ACO. Den står upp och ner för att den håller på att ta slut. På nästa bild ser vi flytande tvål från Nivea, Iseree sminkborttagning, Vaselin Intensive Care-handkräm. Sista bilden avslöjar mer makeup removers, Iseree och Nivea samt en från blåvitt och min hudkräm från Nivea.
Förutom detta har jag säkert 20 olika handkrämer och 5-6 olika kroppskrämer. De är inte så spännande att se bild på, men jag planerar att recensera alla handkrämerna någon gång. Kanske kör igång snart. De flesta kroppskrämer finns redan recenserade under kategorin "hud och hand", men inte alla. De andra kommer med tiden, om allt går vägen...

Kommentarer

Postat av: Badbomben
Publicerad 2008-06-02 18:47:26

Kommer ihåg att iidl har en kaffedoftande pool-gel också som doftar härligt, tack att du påminde om Lidls duschgrejer:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-06-02 18:53:22

Badbomben! Japp! Jag har den kaffedoftande med! Har alla deras dofter tror jag, och varvar mellan. Kostar ju ingenting och doftar riktigt gott!

Postat av: Ninni
Publicerad 2008-06-02 22:10:54

Tack för titten! Det var spännande! :-)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-06-02 22:49:48

Ninni! Spännande? Nu är du ironisk, va? Eller? Jag är vansinnigt ointressant när det handlar om sådana här saker, men man måste ju försöka i alla fall... Jag vill ju vara delaktig i nätverket och i början hoppade jag allt jag inte hade något att säga om, vilket blev typ allt. Så kan man ju nte ha det. Nu blir det långa inlägg om ingenting i stället! :D

Postat av: Ninni
Publicerad 2008-06-03 09:16:33

Nix, är aldrig ironisk! Jag älskar att titta i folks badrumsskåp, speciellt när jag är inbjuden! Så jag är så tacksam så! :-)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-06-03 09:20:53

Ninni! Okej! :D

Jag har ju inga skåp. Allt står i fnsterkarmen och på handfatskanten... Längtar hem till min lägenhet, men där finns fortfarande ingenting. De har kaklat halva badrumsväggen, that's it. Undrar om jag kommer hem innan sommarlovet. Evakueringen skulle ju bara vara en månad från början. Nu har jag bott en evighet...

Postat av: Jen
Publicerad 2008-06-17 10:17:54

Hello!

Snubblade över din blogg när jag sökte på Google efter "Blåvitt hudkräm" :P

Jag hade nämligen tänkt köpa den (eftersom folk säger att den är oslagbar trots det låga priset) men sen läste jag på wikipedia att det märket ersatts av märket "Coop X-tra" på Konsum.

Vet du om det stämmer?

Och är den så bra som det sägs?



Peace!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-06-17 12:56:42

Jen! Jag är ledsen men jag har ingen aning. Har inte provat.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela