Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Romeo&Joliet

Publicerad 2008-07-01 14:15:57 i Naglar, vampy,


Ett fantastiskt byte med Anja gav mig härliga OPI Romeo&Joliet. En mahognyaktig rödbrun med massor av guldskimmer! Jag har försökt fotografera den i sol och skugga och i olika vinklar så hela färgens rikedom ska återspeglas. Det är en otroligt vacker färg som hör hemma tillsammans med Royal Rajah Ruby och andra skönheter.

I skugga ser det mer brunt ut. En rik brun färg. Jag uppfattar den som väldigt klassisk. Det här är knappast ett lack som vare sig blir trendigt eller omodernt. Jag har alltid fallit för den här tpen av nyanser fast de egentligen inte passar mig. Jag har kall hudton och brunröda lack tenderar att göra mina fingrar rosa och dessutom är jag ingen klassisk typ. Ändå vill jag ha dessa brunröda lack i parti och minut. Romeo&Joliet gör sig definitivt bra i min lilla samling av dessa skönheter!

Lacket är högglansigt och gnistrande. Det kommer fram en kopparlyster i det när solen faller på det och då väcks också alla guldskimmerkorn till liv och man får en gnistande effekt. Ni ser hur blankt och fint det ser ut på bilderna? De ljuger inte! Dessvärre kan jag aldrig fånga skimret lika bra som glansen, Jag har lackat med två lager lack men inget överlack.

Lite solskensbilder som visar den rödare sidan av Romeo&joliet. Ja, jag vet, det är galet mycket bilder men det är ju så fint! Det är något rödare än Royal Rajah Ruby men de är väldigt lika varandra. Kanske lite väl lika för att motivera att man äger båda? Jag vet inte. Jag är glad att jag har dem i alla fall!

Och något som inte berör nagellack men väl passionerad kärlek passar väl in här? Ett litet kärlekspar från min trädgård. Visst är de förtjusande!

Kommentarer

Postat av: Linda
Publicerad 2008-07-01 15:56:36

Perfekt nagellacksfärg, snygg!!

Men de älskande snigelparet va bara allra vackrast, sån fin bild du lyckats fånga :o)

Postat av: Linda
Publicerad 2008-07-01 17:40:48

Så söta sniglarna är ;) Jättefin färg på lacket! Vad långa och starka dina naglar ser ut nu =) Önskar mitt jobb kunde tillåta mina naglar att växa ut....

Postat av: Jean
Publicerad 2008-07-01 18:39:38

Underbar liten snigel där...!

jag må då säga att du har enormt välsvarvade naglar.

Om man nu kan säga det om något så trivialt och uråldrigt, som ett par förhornade hudlager på nävarna.



Mina ser så hemska ut att jag inte vågar visa händerna ens. Jag har riktiga stallhänder, trots idogt smörjande ser de ut som om de sitter på en 80 årig tant...

Postat av: Jean
Publicerad 2008-07-01 18:40:51

haha, jaha... var det TVÅ sniglar! Såg det nu då brillorna åkte på. Tja, det är ju härligt att någon har tid för romantik...

Postat av: Badbomben
Publicerad 2008-07-01 18:49:35

ÅH vilka ljuvliga pervosniglar!!!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-01 19:08:51

Linda! Visst är de ljuvlig, mina sniglar!



Linda! Ja, jag tyckte de var helt bedårande, sniglarna! Naglarna är helt och hållet OPI Natural Nail Strengtheners förtjänst. Jag älskar den lilla flaskan!



Jean! Vad trist att du inte fått ordning på händerna när huden är så fin annars. Jag tror benhårt på glycerin när det handlar om händer. Testa glycerin och rosenvatten.



Badbomben! Visst är de!! Så söta!

Postat av: Mimmi
Publicerad 2008-07-01 20:03:03

Stunning! För att vara lite amerikansk.

Postat av: Veronica
Publicerad 2008-07-01 20:54:43

Det var vackert! Och du har fångat snäckornas kärlekssaga!

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-07-01 21:43:51

Så jäklans snyggt det är! Underbara bilder! Och de där snäckorna är inte blyga över att visa sin kärlek :)

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-07-01 21:44:43

...eller kärlek och kärlek, det kanske bara är

one night stand haha:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-02 08:48:56

Mimmi! Visst är det!



Veronica! Ja, vi har en miljon vinbergssnäckor på tomten. Och fler blir det nu...



Sanna! Jag tror det är kärlek! ;-)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela