Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Dove Body Silk

Publicerad 2008-07-01 19:25:39 i Hud och hand,


En hudkräm jag trodde skulle vara betydligt fetare och tyngre än vad den faktiskt är. Istället hr vi en ganska tjock kräm som smälter in på sekunden i huden och lämnar en känsla av... ja, vad? Ingenting. Okej, lite mjukare blir jag men seriös återfuktning? Nope. Doften är stark precis när masmetar på den men sekunderna efteråt försvinner den och kvar är bara en behaglig viskning av doft. Sekunderna efteråt vill jag dessutom smörja in mig igen eftersom inga andra spår än den svaga doften är kvar på huden. Nej, skräp säger Sminkan. Ingen kroppslotion jag kommer använda i framtiden. Denna jätteburk är helt bortkastad på mig. Enda fördelen är att den i alla fall inte blir klibbig och kladdig.

Kommentarer

Postat av: glamqueen
Publicerad 2008-07-01 19:57:49

Om du nån gång känner för att ge ut snuskigt mycket pengar på en bodybutter (=ca 270kr på NK) så kan jag rekommendera Crabtree&Evelyns Botanical Naturals Bodybutter som finns i flera ljuvliga dofter och som dessutom stannar kvar hos en hela dagen.Just nu har jag en med Illipe butter och lemon grass, och det känns som att ta en slurk creme brulee à la Thai som jag smakade på restaurang en gång.(Den var inte så god som idén om hur den skulle smaka..) I vintras använde jag en C&E bodybutter som doftade muskot och kardemumma, den var om möjligt ännu ljuvligare, och hade konsistensen av tjock, engelsk vaniljpudding..

De här håller en mjuk och återfuktad i flera dagar, och de känns aldrig kladdiga. En glasburk räcker i ett kvartal, minst, så jag tycker faktiskt att de är värda sin summa, jag har iaf svårt att gå tillbaka till något annat nu..

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-02 08:45:40

GQ! Jag ska prova den med kardemumma. Det har jag tänkt länge. I höst blir det nog. På sommaren vill jag oftast ha lite lättare lotions och dessutom har jag varit på ÖB och bunkrat upp ett lager billiga krämer, duschkrämer och schampoon. Sån är jag! ;D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela