Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Twisted Envy

Publicerad 2008-01-02 08:46:25 i Sminkans EotD,

Lite ljusare färger blev det idag.

Twisted                     Envy                          Moondance
Ovanpå en bas av Stila Shadow Pot i färgen Moon, en silvervit krämögonskugga, lade jag två ögonskuggor från MAD Minerals, lila Twisted och gröna Envy.

Twisted på yttre hälften på ögonlocket och in längs globlinjen. Envy på inre hälften av ögonlocket och in i Twisted. Som en mjuk övergång mot ögonbrynet har jag en ljus, lilagrå skugga som heter Moondance. Den ser ganska starkt lila ut på bilden jag lånat från MAD Minerals hemsida men i verkligheten är det en ljus, mjuk skugga i duvgrålila. Väldigt subtil och diskret nyans. Som sista touch en eyeliner i turkosblått från MAD Minerals, Peacock.
 

Kommentarer

Postat av: Kristina
Publicerad 2008-01-02 09:47:44

Å snyggt, blått är ju läckert:) Själv är jag näst intill osminkad idag. Ha en bra dag! Kram

Postat av: Rouaa
Publicerad 2008-01-02 10:44:03

jättejättesnyggt!
orkar knappt sminka mig idag. haha

Postat av: Veronica
Publicerad 2008-01-02 11:54:27

Snygg kombination med färgerna idag igen, härligt med lite ljusa pigga färger, man blir nästan lite sugen på vår!

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-01-02 12:10:22

Fin och lite ljuv makeup! Ja du har ju verkligen fått kläm på MADskuggorna! idag kom mina ögonskuggor från fyrinnae, så nu ska jag leka!

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-01-02 13:38:12

Heeej igen! Hoppas att du haft fina dagar! Kanonsnygga skuggor och underbar kombo, den passar ju bra som tropiskt vatten till min tropiska solnedgång idag.

Mina gelliners från MAD var torra, så jag fick pengarna tillbaka. Trist! Förresten, du har väl sett att de har 28% rabatt? Mums... Idag fick jag skuggor från Taylor Made, men vilka kassa burkar! Massor hade fastnat i gängorna och det hjälpte inte hur mycket jag än försökte knacka ner skuggan. Så mycket går til spillo och det är ett himla jobb om man inte vill ha skugga yrande kring så fort man öppnar burken! Färgerna ser dock underbara ut, imorgon blir det nog test av dem.

Åh, vad skönt det har varit att vara lite ledig! Underbart. Kram på dig, det är kul att vara tillbaka också förstås!

Postat av: MLY
Publicerad 2008-01-02 13:46:32

Härlig kombination! Envy var ju grymt fin, den är med i min beställning, så ska bli kul att testa den.
Fick mina skuggor idag. Jag är så jäkla sugen på att testa nu, men då min lunch snart är slut får jag vänta till ikväll :/ Även grymt imponerad av den snabba leveransen, trots julhelg. Jag ska nog redan nu börja planera nästa beställning :)

Postat av: Mia
Publicerad 2008-01-02 15:03:12

Otroligt fin blandning av färger. De smälter in i varandra perfekt! Peacock är en kanonsnygg eyeliner!!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2008-01-02 15:22:06

Snyggt som tusan. Du har verligen känsla för vilka färger som passar ihop.

Postat av: Aila
Publicerad 2008-01-02 17:01:51

Snyggt!!

Jag älskar verkligen Envy och Twisten...koola är de;-)!!

Postat av: MLY
Publicerad 2008-01-02 18:59:50

Nu har jag hunnit testa Alter Ego ( som grund) med Sultry Wine och Merlot. Är verkligen imponerad av hur vackra färgerna blir. Än så länge har de funkat med bara Cliniques ögoncreme som grund och att använda en fuktad pensel, så ska se nu hur länge intensiteten på färgen sitter i och innan det lägger sig i veck. Men ah, jag måste beställa hem mer. Särskilt nu när jag såg att det var rabatt med. Nu går nog mina julklappspengar åt ^^

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-01-02 19:35:20

Kristina! Visst är blått fint, men idag var det ju lila och grönt! ;-)

Rouaa! Sminkfria dagar är bra de med!

Veronica! Visst är det så! Jag känner mig lite vårig, trots att vi får lite snöflingor idag!

Emma! Härligt med paket från fyrinnae!

RQ! Vad trist med MAD-linerna. Fick byta min Magnetism med. Såg rabatten på MAD nu, men håller mig fkatiskt. Behöver egentligen ingenting fast jag var nära...

MLY! Hoppas du blir riktigt nöjd med dina skuggor! Envy är jättefin! Rabatten var tok-frestande, men det enda jag egentligen vill ha är ögonskuggebasen och en fullsize av Sultry Green. Ska vänta lite... Har ju lyckats köpa på mig en del under hösten. ;-)

Mia! Tack! Jag älskar Peacock!

Sminkjante! Tack för komplimangen!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-01-02 19:37:31

Aila! Visst är det fint! Jag är ju svag för både lila och grönt, så en kombination kan ju inte bli fel!

MLY! 28% rabatt måste ju utnyttjas om man inte har halva sortimentet redan...

Postat av: Ozarc
Publicerad 2008-01-02 21:49:29

Jag vill bara säga att din blogg är så grymt inspirerande även om det ibland är lite väl vågat för min smak. Du är väldigt duktig! Men det finns en sak som jag har funderat på; hur lång tid tar det för dig att sminka sig för dig, det är ju rätt komplicerade grejer du gör?

Postat av: MLY
Publicerad 2008-01-02 22:33:15

Jadu, rabatter är ju alltid lockande. Jag funderar på Eye Shadow/liner Sealant, tror du den är något att ha?

Jag har hunnit testa 3 av mina 10 färger, och jag är jäkligt nöjd. Jag trodde dock inte att Alter Ego skulle vara så lila i tonen som den var, så det tar nog ett tag att vänja sig då jag är lite osöker på om jag passar i just så ljus lila. Men de mörka tonerna är underbara, jag vill testa allt nu, men det skulle ju se galet ut, och jag orkar inte riktigt sminka och sedan sminka av för att bara testa, så testar en ny färgkombination imorgon :)

Postat av: MLY
Publicerad 2008-01-02 22:34:21

Och visst, jag måste bygga upp mitt sortiment lite, många fler ögonskuggor lär det ju bli. Har du testat några av deras concealers och foundations?

Postat av: Emelie
Publicerad 2008-01-02 22:48:25

Väldigt snyggt! Som vanligt ;)
Jag har verkligen utnyttjat MAD-rabatten. Snart har jag hela sortimentet tror jag haha.

Postat av: Rouaa
Publicerad 2008-01-03 01:02:03

Sminkan det blev inte så trots allt. haha

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-01-03 10:22:26

Ozarc! Tack för din uppmuntrande kommentar! Kul att du finner inspiration av något slag hos mig! Jag sminkar mig rätt snabbt. Så komplicerade make-uper är det faktiskt inte. Jag lägger väldigt lite tid på foundation, använder inte concealers och primers etc. Oftast hoppar jag rouget också. Det är alltså ögonen jag lägger krutet på. Skulle gissa att en "normal" morgon tar under 10 minuter allt som allt. Då är det från ansiktstvätt till färdigt. Ska jag pilla i kontaktlinser och använda flytande foundation, löspuder och rouge får man lägga på lite tid. Jag brukar sminka mig medan kaffet bryggs. Det är ganska exakt den tid det tar.

MLY! Jag har deras sealer och den är riktigt trevlig! Ska nog köpa mer av den, tog bara en liten test. Den, primern och ett par ögonskuggor laddar jag för till nästa månad. Sen vet jag egentligen inte om sealern blir så mycket annorlunda än vanligt vatten, men den är lite krämigare. Påminner om den Visine för torra ögon som har gul kork. Den är också lite gel-liknande i konsistensen. Kan alltså vara ett alternativ till sealern, men sealern är ju faktiskt billigare tror jag.

Alter Ego är mest bara blank på mig. Alltså byter färg med ljuset och vinklen. Den kan se benvit-rosa-lila-beige ut beroende på hur ljuset faller. Påminner otroligt mycket om en eyedust från Face som också ser lila ut i burken men skiftar med ljuset.

Jag har inte testar concealers eller foundations. Jag har alldeles för mycket av både det ena och det andra när man betänker min konsumtion. jag använder aldrig concealer själv och minerlafoundation är trevligt men inget jag använder till vardags. Inte till fest heller. Jäklar, jag använder ju i princip aldrig mina mineralfoundations. Måste försöka ta tag i dem också.

Emelie! Känner igen det där! Nu blir det max en omgång med 10 ögonskuggor till, sen är det slut på färger att beställa!

Rouaa! Såg något lila på dig igår. Ska kolla upp det nu!

Postat av: Rouaa
Publicerad 2008-01-03 13:52:24

Sminkan haha det blev guld och lila. Idag MÅSTE jag ha en "vit" dag :p bara rouge och mascara!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela