Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Cover Girl True Shine Lip Color Wine Shine

Publicerad 2008-12-04 07:53:13 i Läppar,



En ny favorit! jag älskar mitt nya läppstift från Cover girl!
Det här kan man läsa om produkten på Cover Girls hemsida:

Covergirl - TruShine Lipcolor
Sheer, shiny shades complement 97% of skin tones, guaranteed!

Don't be caught wearing the wrong shade again! Thought you couldn't wear red or pink or coral? With TruShine you can! We've specially designed shades to complement your skin tone whether you are fair, medium or dark!

Om det verkligen är sant vet jag inte, speciellt som jag är osäker på vad "fel färg" egentligen är. Mitt val, Wine Shine, passade i alla fall mig perfekt, och det är för oss med ljus hudton. Jag är dock galet sugen på att testa andra färger som inte nödvändigtvis passar min hud. Ska absolut köpa fler av dessa nämligen, eftersom de är mjuka, snygga i glansen och sköna på läpparna!

Bilden är inte jättebra, jag vet, men det lär dyka upp många gånger i mina dagens sminkningar, för detta är så läckert! En perfekt mellan gloss och stift känsla, inte klistrigt alls men med transparens och lyster. Mina läppar var nariga och eländiga idag, men det syns inte alls efter att jag målat på mitt True Shine Lip Color. Känslan är seg och det gör att det håller väldigt bra. Det sitter i timmar. Jag kan inte komma på en enda nackdel med det. Jag tycker läppana blev lenare och mjukare efter en dag med det på. Som ett balsam. I alla fall är läpparna inte nariga och flagiga längre. Ändå har jag haft inbjudande färg på och lockande lyster! Det här är absolut min nya favoritprodukt för läpparna! Jag köpte mitt hos Kicki.be. Bara 49 kronor och sååååå värt det!

Kommentarer

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-12-04 08:48:37

Ooh, riktigt fint! :D



Vad är det du har på naglarna på bilden här ovan förresten? Jag skymtar något som skiftar i rött och lila och är nyfiken som bara den!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2008-12-04 10:41:20

Ah va fint.

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-12-04 10:47:47

Vad kul att du har hittat en ny favorit! Ser riktigt fint! Nu är jag snuskigt pank, så ska hålla mig, men klart att man blir nyfiken:) Fast det där med att hitta rätt färg efter sin hudton tycker jag bara är fånigt! Max Factor har ju en liknande kollektion och marknadsföringen kring den är ju verkligen urtöntig!



förresten SH på naglarna eller hur?!

Postat av: Johanna
Publicerad 2008-12-04 11:18:00

Väldigt fint! Får nog ta och spana in Kicki.be! :)

Postat av: adrasteiah
Publicerad 2008-12-04 11:30:05

Jättefin färg! Jag är på jakt efter lite nya lippies och funderade på dessa när jag såg dem hos Kicki.be. Din beskrivning låter perfekt för mig, måste testas!

Är det Burgundy Orchid? Åååh så snyggt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-04 12:34:21

Chaosophia! Ja, jag tänker hålla dig på halster ett tag vad gäller naglarna, men snart så! :D



sminkjante! absolut helt fantastiskt underbart!



Emma! Jag har precis betalat för ett par kryckor, 270 kronor och då får man ha dem i tre månader... inte roligt. Så pank var ordet!



Johanna! ja, jag gillar Kicki.be! :D



Arasteiah! Burgundy Orchid? nej, det har jag inget. hm, något annat jag kanske måste skaffa? :D

Postat av: Kajsa
Publicerad 2008-12-04 13:21:07

Va tusan kvinna! Mina ögon föll direkt på naglarna. Sluta upp med att hålla oss på halster..

Jag trooor dock att det är ett Sally Hansen-lack :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-04 13:57:15

Kajsa! Men visst är det Sally Hansen! :D

Postat av: RM
Publicerad 2008-12-04 16:41:06

Pretty. :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-04 18:20:46

Rm!Ja, det är det.

Postat av: Linda Johansson
Publicerad 2008-12-04 21:27:40

Hur funkar det med att handla av Kicki.be? I ett inlägg på Pret-ty varnades det för att hon sålde gamla och/eller använda varor.

Inte så farligt med nagellack kanske, men man vill ju veta om ögonskuggan och läppglanset är använt el är för gammalt...

Postat av: CC
Publicerad 2008-12-04 22:18:32

Kollade på Kicki.be hemsidan, oj vad mkt kul det fanns! Och billigt! Men funderar också på om varorna är färska, om de kommer från överblivna lager?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-05 11:59:35

CC! Jag vet inte hur färska produkterna är. Mina foundations, tre stycken, var bra, likså Cover Girl stiftet, tror jag. Men jag vet inte hur de är annars. Milanistiftet kändes lite unket på lukten. Inget har varit använt. Absolut inte. Det ligger i originalförpackningar och är förseglade. I alla fall det jag fått. Jag har beställt flera mascaror, foundation, läppstift och kajaler. Samt nagellack då. Jag är överlag nöjd.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela