Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Outta Bounds igen

Publicerad 2008-12-16 14:42:44 i Naglar i grönt,

Det är grön tisdag idag och då vill vi se gröna naglar! Jag grävde alltså resolut fram en favorit ur arkivet. Ni har sett den förut men den är en av mina stora kärlekar i grönt och förtjänar alla uppmärksamhet. :D

Jag kan inte låta bli att visa mitt älskade Outta Bounds igen. Det är ju så himla läckert! En färg som verkligen lyser smaragdgrön på fingrarna men  gör det på ett sätt som får människor att oooha och aaaaha snarare än rynka sina ögonbryn och skaka sina huvuden.

Det här är en färg jag blir glad av. En färg jag tittar på ofta, ofta. Jag kommer på mig själv överallt, vid kopieringsmaskinen, kaffeautomaten, busshållplatsen, med handen framför ögonen medan jag vickar på naglana föra att se ljuset brytas i dem.


Färgen är nästan lite glasliknande. Man tror man kan se igenom den, men det går inte. Den är allt ett klassiskt China Glaze ska vara. Glaserad i känslan på nageln. Lättmålad. Högglansig. Perfekt!

Kommentarer

Postat av: Linda
Publicerad 2008-12-16 23:06:30

Ett sånt där lack att sukta efter :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-16 23:10:28

Linda! Det är en stor favorit för mig!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela