Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Body America Southern Belle

Publicerad 2008-12-08 09:18:47 i Hud och hand,


Jag har ju provat mig igenom alla mina Body America nu och kan konstatera att det helt enkelt inte var en kroppserie för mig. Jag kommer dock överens med doften på den här body buttern. Doften är dock det enda... Den luktar starkt av persika. En väldigt söt doft som ändå funkar, om man inte vill ha parfym vill säga... Den är varm, fyllig och definitivt påtaglig. Den klingar av lite efter ett tag men är ändå klart "där". Det luktar lite som att man skulle vara inuti en burk med konserverade persikor, ni vet, sådana där halvor i sockerlag.

Krämen är som de andra i serien. Lite kladdig och klistrig om man inte tänker på att ta lite. Den visar sig ge mig små kvisslor på kroppen om jag använder den en längre tid, och detta gäller alltså krämen överlag, inte specifikt den som doftar persika. Mest har jag använt den med doft av jordgubb.

Förpackningen på denna är dock värdelös.... Pumpen är inte gjord för så trögt innehåll. Det är tungt att få upp produkten när man pumpar och när man har fått kräm på händerna är det omöjligt att inte slinta runt när man ska pumpa upp mer. Det blir rena Kalle Anka i badrummet med en pump som glider mig ur näven som en tvål i ett badkar fast utan badkar, om ni förstår hur jag menar. Galet... Den blir nog förvisad till att vara handkräm tror jag. men den är lite seg att sjunka in så även som sådan kommer den ha sina begränsningar.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-12-08 11:57:30

Kalle Anka i badrummet, oj:) Efter ditt utlåtande om dessa produkter tycker jag att de verkar rätt värdelösa och dessutom alldeles för högt prissatta.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-08 12:21:10

Emma! Visst är det sorgligt... Stackars mig. Och jag har ju massor kvar av dem. :(

Postat av: Tanten
Publicerad 2008-12-08 14:19:54

Håller med Emma här. För dyrt för att vilja testa.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-08 14:33:59

Tnaten! Nej, jag skulle inte köpaa den igen själv. Om den inte var kraftigt prissänkt. Grämer mig fortfarande för de hundralappar jag lade ut på det här...

Postat av: RM
Publicerad 2008-12-08 15:14:13

Aw, hoppas serien funkar bra med mig. Har nämligen den hemma. :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-12-08 19:46:40

RM! Ja, hoppas du gillar den. Den är ju dyr!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela