Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

I aqua och greige

Publicerad 2007-10-26 06:45:32 i Eotd neutralt och klassiskt, Sminkans EotD,

Idag ska jag iväg till jobbet så jag fick ta fram sminkväskan igen. Inspirationen stod Helena på Pret-ty för igår när hon ville ha tips på kompisar till sin MAC Mothbrown. Jag har inte den, men jag har en Taupe från Tigi!

Taupe från Tigi        Aqua från Barry M    Stila shadow pot i färgen Taupe

EM Blush Siesta      Stila Smudge Pot

Jag började med att lägga en bas av Max Factors Facefinity. Därefter lade jag en grundskugga på hela locket upp till brynet med Stilas Shadow Pot i färgen taupe. Den är guldskimrande ljusbeige. Sedan drog jag en linje med en Isadora ögonpenna i färgen Petrol längs nedre fransraden. Därefter tog jag min tigiskugga i Taupe, en gråbeigebrun skugga med lite lila lyster, och skuggade in på halva ögonlocket. När detta var gjort tog jag en dazzle dust från Barry M, nr 62 i aqua, och lade på den inre halvan av ögonlocket. Jag avslutade med en eyeliner i grått av min Stila Smudge Pot samt mascara och rouge. Rouget blev Everyday Minerals underbara korallrosa Siesta. den fick också ge lite värme åt ögonen genom att jag borstade in lite under yttre delen av ögonbrynet.


Och när jag blundar:

Kommentarer

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2007-10-26 07:50:06

Exakt hur många skuggor har du? Skulle vara intressant att veta :)

Nu är det ut i badrummet som gäller så jag kan komma i väg till jobbet snart

Postat av: Mia
Publicerad 2007-10-26 09:44:25

Håller med! Kan du inte visa din sminkväska? Sånt är roligt! *hihi*

Postat av: Goddess
Publicerad 2007-10-26 10:34:19

Kör agua jag med idag! Plus en rosalila med lite rost skimmer i..ingen bild idag, det var så mörkt ute att ljuset inne blev heldassigt.
Vill gärna se din sminkförvaring också...

Postat av: Goddess
Publicerad 2007-10-26 10:35:06

agua?!! ny färg??..menade ju aqua..;)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2007-10-26 11:18:38

Hade en bild på min "skattkista" när Jula-väskan var på tapeten. Tyckte inte själv att det var så intressant så det tog jag bort. Vet inte hur mycket det säger egentligen. Har ingen aning om hur mycket skuggor jag har. Flera hundra antagligen...

Postat av: Katarina
Publicerad 2007-10-26 12:36:10

Men herregud vad många! Vi måste ju få se! Snälla! Det vore otroligt kul!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2007-10-26 16:41:05

Nix nej, ingen favorit i repris. Man ser ju inte skuggorna om jag fotar dem i väskan i alla fall. Och väskan är en sådan dä Jula-väska fast dyrare. Jag har inte riktigt smält det ännu, att jag betalat 1000 pix för något som skulle kostat en tredjedel på Jula...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela