Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Blått från Barry M

Publicerad 2007-10-13 11:10:13 i Sminkans EotD,

Idag har jag använt mig av två Dazzle Dust från Barry M, nummer 23 och 25. Ett mel´lanbrunt och ett blått.
Jag använde även Mornig Breeze från make Up Store som highlighter. Läpparna fick färg av nummer 07, Acajou, från Bourjois.

Jag lade en highlighter från face på hela ögonlocket upp till brynet för att fästa skuggorna bättre. Däefter målade jag en linje runt ögat med urban Decays penna Lust i plommonlila. Därefter lade jag Barry M's blå dust på ögonlocket. Längs globlinjen lade jag istället den mellanbruna dusten som fick blanda sig i skarven med den blå. Sedan tonade jag ut den i Morning Breeze upp mot ögonbrynet. Blå kajal från Tigi innanför fransarna och ett ytterligare försök med hopplösa Lancomemascaran Virtuose. Jag tror jag har fått en torr mascara för så här klumpiga flugben borde jag inte få av en fräsch kvalitetsmascara.

Kommentarer

Postat av: Ia
Publicerad 2007-10-13 13:44:20

Vilken läcker blå färg!
Jo - det känns i hela kroppen att det är rätt beslut att skaffa katt! Hoppas på Ragnar, den röda katten från GBGs katthjälp. Det är något med honom som jag inte kan släppa. Men måste ju naturligtvis träffa honom först.

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2007-10-13 15:49:43

Du tar så fantastiskt fina bilder! Den blå skuggan är suverän på dig. Blä för Virtuose, det verkar lite konstigt att den är så pass dålig? :S

Postat av: Lovelymakeup
Publicerad 2007-10-15 10:48:12

Den blå färgen var riktigt snygg!

Postat av: Lovelymakeup
Publicerad 2007-10-15 10:55:21

Vad heter den blå färgen?


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela