Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

På kanelen

Publicerad 2007-05-14 08:27:09 i Eotd i brunt, Sminkans EotD,

Jag älskar mina bruna ögonskuggor, från matta och mörka till kopparskimrande eller brons och guldtonade. Kanel är riktigt läckert och jag borde verkligen använda dem oftare.

Brun kajal innanför fransarna och runt hela ögat. Därefter suddade jag in L'Orealögonskuggan nr47, Cinnamon Crystal, runt hela ögat, på hela ögonlocket och ända upp till ögonbrynet. Jag tonade försiktigt så kanterna inte skulle bli för skarpa. För att ge djup åt blicken valde jag en eydust från MUS, Goddess, i en skimrande rödbrun nyans. Den lade jag längs globlinjen och lite ut mot tinningen. Eyeliner längs övre fransarna i en tunn linje för extra definition. Sedan lite skugga på brynen och mascara på fransarna. Älskar den här typen av makeup. Det är enkelt och alltid snyggt. Dessa bruna nyanser passar enligt mig väldigt bra till gröna ögon. Här bär jag gröna kontaktlinser. Men det är väldigt snyggt mot blå ögon också.

Kommentarer

Postat av: Anna
Publicerad 2007-05-14 22:49:32

åh tack! va snäll du är..kände mig ganska snygg också..förutom mina mastodontlår men men..haha.
kram!

Postat av: Madeleine
Publicerad 2007-05-15 10:11:13

oj, är det ditt öga till höger med ögonskuggor i alla härliga färger?Är det du sj som sminkat?Ser grymt coolt ut!Har en vännina som oxå är jätteduktig på sådant, jag har alltid bara två haha, tråkmånsen, men jag vet inte hur jag ska applicera så mga färger....synd för jag tkr att det är skitsnyggt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela