Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Guld!

Publicerad 2007-05-18 09:05:18 i Eotd i guld, Sminkans EotD,


Guld är ju alltid snyggt och roligt i make up. Jag valde att göra en enkel variant med tre guld-produkter. Jag började med en guldfärgad flytande ögonskugga från Maybelline. Den lade jag på hela ögonlocket och upp till ögonbrynet. sedan suddade jag in två eyedust, Inca i mörkt guldbrunt och Lounge i glittrande antikguld, båda från Make Up Store. Jag använde Inca för att definiera formen på ögat, alltså i globlinjen och vid undre fransraden, och lät Loungemjuka upp och läga till skimmer. En tjock linje med svart eyeliner lades längs övre fransraden och svart kajal innanför fransarna. Svart mascara och mörkbrun ögonbrynsskugga användes också.

Kommentarer


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela