Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Galen i grönt

Publicerad 2007-05-29 18:11:44 i Eotd i grönt, Sminkans EotD,

Jag älskar gröna skuggor.

Den knallgröna skuggan Extreme från Make Up Store har lagts på den inre delen av det rörliga ögonlocket, den yttre hälften har jag skuggat med en svart, matt skugga från HM Divided. Den har jag skuggat upp lite över globlinjen. En mörkare klargrön, också från HM Divided har jag sedan skuggat in under hela ögat och in i det svarta. Highlighter under ögonbrynet är Green Tea från Make Up Store. En svart eyeliner längs övre fransraden och svart mascara. En härlig grön look. Grönt är såååå skönt!

Kommentarer

Postat av: Frida
Publicerad 2007-05-30 19:22:41

Å jag älskar också grönt! Speciellt nu på våren. Har en riktigt äppelgrön skugga från H&M (förmodligen nyansen innan din) som är lovely. Ögonskuggorna på min blogg dröjer nog lite till för jag har så mycket att göra just nu (skola, träna, sambo etc)...*suck* Det är dock alltid lika roligt att kika på din sida så fort jag får tid, den gör mig alltid lika glad (och lite avundjuk...)! Mina vänner följer också din blogg och pratar om den titt som tätt. Dem undrar om du jobbar som sminkös, gör du det? Hjälp vi vet ju nästan inget om varandra egentligen! ;)

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2007-09-20 20:44:04

Såå snyggt, grönt passar verkligen på dig också! Du, har du kollat in Fyrinnae? Där kan man beställa prover
på skuggor för 10 kr styck, och de har över 700 färger att välja på! Ska själv beställa snart... Kolla in www.fyrinnae.com, kan tänka mig att det passar dig!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela