Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Middags-Make Up

Publicerad 2007-04-25 17:15:06 i Eotd i grått och silver, Sminkans EotD,

Ska iväg på middag alldeles strax. Nya äventyr och ny make up! Blev lite likt gårdagens silvriga toner. Varsågoda!

Svart penna under ögat och innanför fransarna. Skuggorna Wine, som är mörklila, och Grey från Tigi blandades med varandra, Grey på inre halvan av ögonlocket, Wine på yttre. Skarven suddades in med lite eyedust från Make Up Store, Empire, som går ton i ton med den lila skuggan. Ytterligare en skugga från Tigi, White, lades under ögonbrynet in mot näsan. Alla skarvar suddades en gång till och ett litet stänk av eyedust Angel lades precis under ögonbrynet. Lite eyeliner i svart närmast övre fransraden och så mascara och mörk ögonbrynsskugga.

Hoppas jag får en trevlig kväll nu!

Kommentarer

Postat av: Carro
Publicerad 2007-12-21 22:10:03

Riktigt snyggt! Me like väldigt mycket. Tror du att du skulle kunna visa steg för steg? Jag är inte så duktig på att lägga ögonskuggor då det ofta blir kladdigt och ojämnt. Skulle vara fint med en liknande sminkning fast med brun färg! Du får gärna svara tillbaka via min mejl. Tänkte också om kanske kan och har lust att sminka med billiga smink och inte allt för dyra. Budget smink som är bra och håller. Tack på förhand!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela