Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Enkel onsdag

Publicerad 2007-04-25 15:00:24 i Eotd i brunt, Sminkans EotD,

Onsdagar är mina tidigaste morgnar. Alltid lika trött när jag ska upp och lika oinspirerad när jag ska hitta några snygga skuggor i väskan. Dagens make up blev ganska enkel med bruna och gröna toner.

Grön ögonpenna från Tigi under ögat och innanför fransarna. Kopparbruna eyedusten Goddess från Make Up Store på ögonlocket och en bit upp mot globlinjen där den möter vita cyberoptic-skuggan från Tigi. Den är applicerad från ögonbrynet ner till globlinjen. Ögonbrynen är helt naturella men fransarna har fått ett lager mascara från L'Oreals Telescopic i svart. Som en extra touch fyllde jag i linjen ovanför ögat med eyedust Amazon blandat med Mixing liquid från Make Up Store. Det ger en lite mjukare linje än pennan och går lätt att tona ut i skuggan för en mer subtil inramning om man vill. Läpparna fick kontur med penna från Tig, Decaf, som är samma som min naturliga läppfärg, och så gloss från Isadora, ett brush-on gloss i färgen 07, Pearly Toffee, som gjorde munnen blekare och lite skimrande.

Kommentarer

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2007-11-03 09:04:11

Den gröna linjen är underbar. Du tar så bra foton också så att man verkligen ser färgerna skarpt!

Postat av: rocketqueen
Publicerad 2008-01-22 20:10:15

Vilka fina fransar du fått till här också!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-01-22 21:03:12

RQ! Tack för båda kommentarerna! Kul att du gillar den!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela